Ty chcesz mu pomóc, czy jeszcze zdołować?cantchoose pisze:3-7x28 :D bez zbędnych bzdetów jak regulacja paralaksy czy mildoty, to tylko przeszkadza :)

jakoś nie odpowiedziałeś na moje wezwanie na dwie naszywkiProArt pisze:Przypominam wszystkim którzy zamówili naszywki,że mają one być dostarczone na jutrzejsze zawody.Dobrze byłoby mieć przy sobie "drobniejsze pieniądze".Koszt za sztukę to 6 zł.
Życzę wszystkim jutro powodzenia,ale przedewszystkim dobrej zabawy w fajnej atmosferze
Generalnie to samo chciałem powiedzieć, więc tylko zacytuję kolegę Dugiego.dugi2004 pisze:Jedne z lepszych zawodów w historii wsst swietny tor sympatyczne towarzystwo no moze z wyjątkiem szwagrawynik już nie koniecznie (przypominam ze liczy sie fun) ale za to żurek jaki pycha od dziś polubilem
ale tylko z pod ręki pani Marylki
Bardzo dziękuję wszystkim za wspólny sezon bez was białe nie bylo by czarne a czarne biale
Patrykd pisze:Generalnie to samo chciałem powiedzieć, więc tylko zacytuję kolegę Dugiego.dugi2004 pisze:Jedne z lepszych zawodów w historii wsst swietny tor sympatyczne towarzystwo no moze z wyjątkiem szwagrawynik już nie koniecznie (przypominam ze liczy sie fun) ale za to żurek jaki pycha od dziś polubilem
ale tylko z pod ręki pani Marylki
Bardzo dziękuję wszystkim za wspólny sezon bez was białe nie bylo by czarne a czarne biale
mmmmph pffffrt tej;p jakoś w Obłotnem miałeś 56, niniejszym foch na Mistrza;pesmar pisze:jednak przy kobiecie facet bardziej się stara