kartusz s400
- cantchoose
kartusz s400
Wszędzie chyba szukałem i nie mogę znaleźć odpowiedzi.. Czy mogę odkręcić kartusz (pełny) w s400 bez demontowania całego karabinka? Znaczy tylko ósemkę i potem od razu kartusz? Czy muszę go opróżnić?
Steyr LG110+SS10x42MD // "pięknie słońce świeciło tylko deszcz wiał.."
- cantchoose
Tzn moje podejrzenia są takie same, dzięki za odpowiedź :)
Miałem cichą nadzieję że mogę się dostać do samego kartusza bez rozbierania połowy wiatrówki, przez zawodami to trochę głupie by było ;p
..doszła folia carbonowa więc po zawodach będę oklejać :D I mam jej tyle że i na tłumik starczy i może i osłonę lufy machnę co by ta sama faktura była :D
Miałem cichą nadzieję że mogę się dostać do samego kartusza bez rozbierania połowy wiatrówki, przez zawodami to trochę głupie by było ;p
..doszła folia carbonowa więc po zawodach będę oklejać :D I mam jej tyle że i na tłumik starczy i może i osłonę lufy machnę co by ta sama faktura była :D
- cantchoose
masz rację tomku, z tym że problem z uszczelnieniem ponownym to mają chyba jakieś tępaku z iwebu, już raz spuszczałem powietrze żeby zobaczyć zbijak i parę innych rzeczy dla vitka który mi będzie ją poprawiał. Kwestia szybkiego otwarcia zaworu i jak dojedzie (w moim przypadku) do około 80 to się uszczelnia i dalej leci normalnie :) Zrobiłbym to dzisiaj ale mam niestety tylko tą małą butlę, jak się doliczy jedno ładowanie od zera to mam jakieś 3-4 ładowania czyli do zawodów może nie starczyć ;p
Trochę pózno sory
Katusz trza opróżnić aby go odkręcić ale to już wiesz
Przy napełnianiu wystarczy naciągnąć zamek przed odkręceniem powietrza w butli
dlatego że sprężyna zbijaka jest mocniejsza od sprężyny zaworu strzałowego i go po prostu
otwiera
Katusz trza opróżnić aby go odkręcić ale to już wiesz
Przy napełnianiu wystarczy naciągnąć zamek przed odkręceniem powietrza w butli
dlatego że sprężyna zbijaka jest mocniejsza od sprężyny zaworu strzałowego i go po prostu
otwiera
OGŁOSZENIE!!! Zamienię dobrą prace w dynamicznie rozwijającym się kraju na zasiłek w krajach starej uni.
LGM-2-?????
LGM-2-?????
ten typ tak już ma, wbudowana wada fabryczna ;DPatrykd pisze:Andrzeju nie pisz tak, bo jeszcze może przyjdą czasy, że będziesz się od nie jednego z nich czegoś uczył i będzie Ci głupio. Nikt nie wie wszystkiego. Może się zdarzyć, że jedno wie, a drugie nie.cantchoose pisze: tępaki z iwebu,
Maleństwo moje: LG 110 hp
- cantchoose