Sobie?Kolejna pisze:ale STEYR jest cudowny, na wiosnę kupuję na 100% na urodziny
takie małe strzelanko u LGST
Chyba się nikt nie obraził nie taki był cel sprowokowania relacji z zawodów ale jakby co to Przepraszam za określeniehugo pisze:no właśnie, WuDe to było trochę nietaktowne określenie . Bo w HFT1 Wygrał Spidi (66) ja drugi (65) Patryk trzeci (64). HFT2 wygrał bezapelacyjnie Esmar (56) z dużą przewagą nad następnym. KacperD okazał się najlepszym juniorem.
Generalnie tor był superciekawy i trudny. Jedzenie pyszne - dzięki Mariusz !
Pewnie niebawem pojawią się jakieś zdjęcia to zobaczycie jakie to było ciekawe miejsce.
Gratulacje dla wygranych i dla tych co im się dziś nie powiodło widać na fotkach że teren wspaniały tor tez ta ambona robi wrażenie na maxa.Normalnie zazdrość mnie zżera że mnie tam nie było bede sobie długo to wypominał
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
esmar pisze:Hugo miał to napisać :Grossus pisze:Medale, puchary i dyplomy mają przyjechać do Poznania!
Panie Prezesie! Meldujemy wykonanie zadania!
czyli coś tam udało się przywieść do WLKP.
Ode mnie tylko dopiszę podziękowania dla organizatorów i ekipy z naszego wesołego "busika". Trasa minęła mi szybciej, niż na Czarnucha w samotności
Oj żałuj WuDe, żałuj ...
to był prawdziwy piknik a na torze przelewek nie było ...
to był prawdziwy piknik a na torze przelewek nie było ...
Lista się pewnie jutro pojawi, Iperyt ma najdalej do domu, więc gdy ja jeszcze spałem on już wyjechał, a teraz ja już po kolacji a on pewnie dopiero dojechał do domy.Kolejna pisze:moglibyście wpisać całą listę zawodników?
Szkoda, że nie można było strzelać pod górkę, ukształtowanie terenu i bezpieczeństwo stanowiły ograniczenia. Strzelanie w dół jest bezpieczne dla osób postronnych :)hugo pisze: podziękowania i uznania za ... ustawienie toru w pełni wykorzystującego warunki tego terenu !
Ostatnio zmieniony 2013-10-27, 21:15 przez mariusz.w, łącznie zmieniany 1 raz.
Bardzo Dziki Zachód
Puchar Konfederacji Zachodniej 2015
Puchar Konfederacji Zachodniej 2015
To była jedna z takich imprez o których się mówi : nie byłeś ? ŻAŁUJ !
Świetne miejsce,utopione w złocisto-żółtych jesiennych barwach - sceneria jak z baśni.Niesamowity i bardzo pomysłowy tor,pogoda też dała wszystko co mogła - chmóry,deszcz,słońce,ale prawdziwe karty rozdawał dziś wiatr.Jeśli ktoś twierdzi,że cyt. "amelinium nie zdziałało dziś cudów",to odsyłam z pytaniami do Karin
I na koniec wielkie podziękowania dla LGST za wszystko.Zrobili naprawdę masę dobrej roboty,by ta impreza mogła tak wypalić.Pozdrawiam wszystkich serdecznie i dozobaczenia niedługo w Poznaniu
P.S. 1 Gratuluję wszystkim kolegom dobrych wyników i wygranych: HFT1 - Krzysiek(Spidi100) i jego chyba trochę niedoceniany(głównie przez niego samego ) Walther - 1 miejsce
HFT2 - Marek(esmar) - bezkonkurencyjnie 1 miejsce
P.S. 2 Osobne podziękowania dla żony Mariusza za przepyszne jedzenie !
Świetne miejsce,utopione w złocisto-żółtych jesiennych barwach - sceneria jak z baśni.Niesamowity i bardzo pomysłowy tor,pogoda też dała wszystko co mogła - chmóry,deszcz,słońce,ale prawdziwe karty rozdawał dziś wiatr.Jeśli ktoś twierdzi,że cyt. "amelinium nie zdziałało dziś cudów",to odsyłam z pytaniami do Karin
I na koniec wielkie podziękowania dla LGST za wszystko.Zrobili naprawdę masę dobrej roboty,by ta impreza mogła tak wypalić.Pozdrawiam wszystkich serdecznie i dozobaczenia niedługo w Poznaniu
P.S. 1 Gratuluję wszystkim kolegom dobrych wyników i wygranych: HFT1 - Krzysiek(Spidi100) i jego chyba trochę niedoceniany(głównie przez niego samego ) Walther - 1 miejsce
HFT2 - Marek(esmar) - bezkonkurencyjnie 1 miejsce
P.S. 2 Osobne podziękowania dla żony Mariusza za przepyszne jedzenie !
Ostatnio zmieniony 2013-10-27, 21:45 przez ArturR, łącznie zmieniany 3 razy.
10.2013 Brzozowa GórkaKolejna pisze: ....... Esjot (poka foto) .......
https://plus.google.com/photos/10037981 ... ntnkn_vHVQ
Biedny Esjot musiał ze 130 zdjęć kilka dobrych wybrać... :D
i jakbyś trzeci raz słyszał "wciągnąć brzuch i uśmiech!" to też byś dla świętego spokoju się uśmiechnął
i ciekawa jestem co zrobią organizatorzy, żeby z płaskiego porośniętego trawą Czarnucha zrobić tor jeszcze lepszy i ciekawszy niż ten był wczoraj :)
(p.s. do kogo można zgłaszać propozycje organizacyjne o nóż i słoiczek nutelli następnym razem? )
i jakbyś trzeci raz słyszał "wciągnąć brzuch i uśmiech!" to też byś dla świętego spokoju się uśmiechnął
i ciekawa jestem co zrobią organizatorzy, żeby z płaskiego porośniętego trawą Czarnucha zrobić tor jeszcze lepszy i ciekawszy niż ten był wczoraj :)
(p.s. do kogo można zgłaszać propozycje organizacyjne o nóż i słoiczek nutelli następnym razem? )
Maleństwo moje: LG 110 hp