być może:D nie no, ja się zastanawiam na co ja tyle lat w życiu straciłam, myśląc że "świecidełka i inne cudeńka" sprzedają u jubilera a nie w sklepie ze steyrami...
taaa faceci zawsze mają jedyną słuszną interpretację - prawda Marek ? dobre
A może dla Karin będzie to porostu taki fetysz głaskanie Steyra,gdy już go dostanie od Andrzeja na zaręczyny
Partnerka,nie żona,a to duuuża różnica pewnie także dlatego przy zakupie też nie miała nic przeciwko czyli mam rozumieć,że nie wykluczasz "takiej ewentualności rozliczenia" ?
jeśli mój partner. a nie mąż, a to duuuża różnica nie będzie miał nic przeciwko to pewnie;D czemu miałaby mieć coś przeciwko? przecież to STEYR, jedna z najlepszych wiatrówek !
cantchoose pisze:Teraz na zaręczyny będę musiał steyra kupić x.x
Skoro już wiesz,czym obdarować ukochaną na zaręczyny,to mam dla Ciebie pomysł na prezent ślubny dla Niej !
3 hektary prywatnego lasu z różnymi torami HFT i zapleczem socjalnym - co Ty na to ?
Tego nawet nie da się oddać jako...nietrafiony prezent
I Od tego miejsca moderator grzecznie prosi o powrót do tematu wątku czyli trzymanie się kwestii bezpośrednio związanych z naszym weekendowym strzelaniem.
Ostatnio zmieniony 2013-10-26, 04:09 przez ArturR, łącznie zmieniany 1 raz.
Z tym lasem to super pomysł, może być nawet ze 300 ha, pod warunkiem że pod Poznaniem. Zaprosicie znajomych i jak się znudzi HFT, to można zawsze jakieś polowanie, pogoń za lisem itd.