Tomek żałuj że cię nie było dla Artura och i ach nie było końca mówię tobie jaka pierś do przodu wypieta a pudełeczko jak prezentował nono teraz się porobiło PCP górą już nie wspomnę o AMELINIUM ""' kurczę dał czadu
Panowie i Panie nie chwalac sie ja tez poczyniłem pewne kroki zakupiłem sobie osade do mojej 77 made by Grzegorz z jesionu zamontowałem i nawet nawet lezy nie bede sie juz meczyc ze styropianami
Tomx pisze:Panowie i Panie nie chwalac sie ja tez poczyniłem pewne kroki zakupiłem sobie osade do mojej 77 made by Grzegorz z jesionu zamontowałem i nawet nawet lezy nie bede sie juz meczyc ze styropianami
Marcin a na poczatku mowiłes ze skoncze z wyzsza baka na zywca w wekend zobaczysz Panie Heniu 80/100 to w czterech przejsciach toru to nadal sprezyna nie amelinium
no niemów tak ,że w czterech przejściach poprawiasz się z zawodów na zawody tylko nie idż w grupie na zawodach z Amelinium bo nabawisz się stresu))):::
witam Wiechu proscizna kierujesz sie na naramowice na pierwszym skrzyzowaniu za stacja lotos skrecasz w prawo koło hotelu nastepnie w lewo i jestes na karpiej dalej prosto do konca mijasz bros jedziesz az sie asfalt skonczy (uwaga na miske olejowa) jedziesz z gorki po ok 70 m skrecasz w lewo jedziesz prosto jeszcze asfaltem nastepnie w prawo juz w droge gruntow pod wiadukt kolejowy bedziesz widziec elektownie karolin jak nie bedzie mgły:) nastepnie wzdłuz wiaduktu ze 40 m i tak jak droga prowadzi w lewo i jedziesz przed siebie az zobaczysz stojace auta :-)to jest czrnuch
Jedna uwaga: jak zjedziesz z górki w lewo to następny skręt w prawo jest dosłownie 5 metrów przed takimi rurami wiszącymi. Ja za pierwszym razem pomyliłem i jechałem dalej aż do nasypu :)
Steyr LG110+SS10x42MD // "pięknie słońce świeciło tylko deszcz wiał.."