Artur niema jak to mieć ---amelinum---- super snajper nam rośnie na naszych oczach ojojoj teraz się narobiło już nawet amelinium pod postem jest namacalne ludzie to dopiero będzie się działo
następny zakup dla odmiany to zostaje już chyba tylko jakiś "unlegal",niewiem,może jakiś Beryl z przemytu z Afganistanu albo to http://www.youtube.com/watch?v=hioPReoo10A
(ło matko) ty nas tu nie strasz Artur bo my wszyscy dostaniemy dopiero (pierdolca)))))::: i do tego jeszcze musimy czarnucha zamienić na żwirownie nawet BIL LADEN by czmychnoł niemówiąc o czeczeńcach co???
dobre ale aż tak chyba nie będę się rzucał w oczy
nie chciałbym,by kiedyś na to forum wszedł przypadkowo(albo celowo ) np. jakiś zbieracz złomu,a pózniej gonił mnie z kumplami po Czarnuchu! Wiadomo,aluminium jest w cenie,i to nie tylko w wersji amelinium
HeniuD pisze:mam pytanie do Patryka Patryk nie zauważyłeś może lub zabrałeś zostawiłam mój spiner z kwiatkiem co dostalam do strzelania z pistoletu i teraz mam problem bo niemam do czego strzelać a dzis go już nie było no może mi ktoś zabrał ale łudzę się ,że może ty zauważyłes co????/ proszę
Zauważyłem, że go zostawiliście. Wziąłem go i położyłem (około 1 m dalej niż był wbity).
Przykryłem troszkę trawą co by się nie rzucał w oczy. Myślałem, że go znajdziecie w niedzielę.
Chyba za dobrze go schowałem z tego wynika.
esjot pisze:No to Arturze miłej zabawy z nowym nabytkiem
W tym amelinium to jakiś jednak czar jest
Dzięki Jarek,pewnie masz sporo racji Bierzesz do ręki i już wiesz,że "nie ma lipy",jakby to rzekł...Hardkorowy Koksu
Pozdrawiam i dozobaczenia u chłopaków z LGST
Andrzeju cieszę się że jesteś zadowolony. Niech służy dla radości.
No i muszę przyznać iż na tym stojaczku wygląda całkiem,całkiem
Też życzę Andrzejowi zadowolenia z nabytego sprzętu.Zresztą było widać,że się cieszy,a to w tym wszystkim jest chyba najważniejsze.
HeniuD pisze:mam pytanie do Patryka Patryk nie zauważyłeś może lub zabrałeś zostawiłam mój spiner z kwiatkiem co dostalam do strzelania z pistoletu i teraz mam problem bo niemam do czego strzelać a dzis go już nie było no może mi ktoś zabrał ale łudzę się ,że może ty zauważyłes co????/ proszę
Zauważyłem, że go zostawiliście. Wziąłem go i położyłem (około 1 m dalej niż był wbity).
Przykryłem troszkę trawą co by się nie rzucał w oczy. Myślałem, że go znajdziecie w niedzielę.
Chyba za dobrze go schowałem z tego wynika.
faktycznie dobrze schowałeś bo ja szukałam w tych chaszczach po prawej stronie z tyłu za plecami jak strzelacie ale do przodu tylko spojżałam i nic nie widziałam w sobotę sprawdzę ale dziekuję bardzo za pamięć