wekend bez strzelania wekendem straconym wiec długo sie nie namyslajac wziołem hwusie do reki otworzyłem okno i otworzyłem ogien do puszki po farbie na 20 metrze cel jak autobus ikarus kobieta akurat poszła do sklepu
To teraz już wiemy kto jest tym poznańskim snajperem ! Jeszcze tylko powiedz,że mieszkasz na Ogrodach?! Oj Tomuś Tomuś,to raczej nie był dobry pomysł,mam nadzieje,że nikt cie nie widział,bo pózniej środowisko wiatrówkowe może tylko na tym ucierpieć i jest zle postrzegane ws połeczeństwie.Jeszcze pare takich incydentów(zgłoszonych na Policje) i za chwile na wiatrówkę będzie trzeba mieć pozwolenie jak na ostrą broń.....
a każdy z Dębca to przestępca . Ja też sobie czasami z okna strzelam, tylko jako kulochwyt mam kompostownik i zdarza się jakiś przegniły cel. Trafienie takiego pomidorka jest dość efektowne
mam pytanie do Patryka Patryk nie zauważyłeś może lub zabrałeś zostawiłam mój spiner z kwiatkiem co dostalam do strzelania z pistoletu i teraz mam problem bo niemam do czego strzelać a dzis go już nie było no może mi ktoś zabrał ale łudzę się ,że może ty zauważyłes co????/ proszę
nasza grupa się zbroi, 2 kolegów dołącza do HFT1, także konkurencja wzrasta. Przyszły sezon zapowiada się ciekawie.
Artur jest skromny więc napiszę za niego: mamy teraz w grupie naprawdę klasowy karabinek, najprawdziwsze amelinium ! (w wersji FT)
oj P Jacku tak mi bardzo smutno dziś chodziłam szukalam w chaszczach może ktoś schował ale na nic moja nadzieja no może Patryk jeszcze został i zauważył i zabrał mam płonną nadzieję a tak mi się fajnie strzelało i mam (cołki dzień popsuty) niemam niemam