Hugo to o której będziesz na Chemicznej ?
Mi by pasowało tak kole 10.00.
Zawsze w 2 (lub 12) to raźniej.
Koledzy jestem za tą miejscówką bo tam rzadko wieje, są wały i można lepiej przestrzelać wiatrówkę.
Hej,
miałem się pojawić po raz pierwszy jutro u was koledzy, ale teraz to mi mieszacie :P
Na chemiczną mam 3 min drogi, trochę więcej na czarnucha... Na 10 na czarnuchu miał być mahonxx u którego mam interes z chinką :) Ale jeśli się okaże że na chemicznej ktoś jest, to może zahaczę o chemiczną w drodze powrotnej (o ile ktoś będzie koło południa jeszcze). Jak to jest w końcu z tą chemiczną? Można tam strzelać? Nie powiem, bliżej mi tam niż do samego Poznania, zdecydowanie bliżej niż na czarnucha jeśli są ludzie chętni tam ćwiczyć :)
korytarz to jest na 100 m (Super, polecam dla lubiących Long range), a łączka wielkości naszej polanki z czarnucha. Syf był dziś STRASZNY. Posprzątałem butelki i puszki. Do domu przyniosłem 2 duże wory śmieci. Brak mi słów na takie zachowanie.
Mam pomysł aby założyć i przyczepić temat: Najbliższa sobota.
Skoro i tak dość dużo osób spotyka się w sobotę to warto umawiać się w jednym miejscu.
Druga możliwość to rozszerzenie nazwy tego tematu na " Najbliższa sobota / niedziela".
A skoro już mowa o sobocie to ktoś planuje pojawić się na czarnucha w najbliższą sobotę (19-10-13) ? Ja chętnie wpadnę w sobotę, bo na niedzielę zapowiadają deszcze.