Ciekawe jest to że każdy grzebie w sprężynie żeby kulturę pracy jak najbardziej poprawić.
Tuning tuning osłony pet prowadnice eralitu odchudzone tłoki jakieś sprężyny inne itd.
Na końcu tej drogi jest sprężynka z któraej strzelanie przypomina strzelanie z dobrego PCP.
I żeby nie było że się czepiam czy coś lubię sprężynki i bardzo szanuje ich posiadaczy jak tylko nauczę się strzelać sam sobie kupię jakieś żelastwa które nie będzie wymagało targanią że sobą butli
Dobry polski sprzęt,ale raczej nie do HFT
Na tą okazję otwieram dobrego szampana,i WuDe - Twoje zdrowie !WuDe pisze:... lubię sprężynki i bardzo szanuje ich posiadaczy jak tylko nauczę się strzelać sam sobie kupię jakieś żelastwa które nie będzie wymagało targanią że sobą butli
Jeśli "ta" tendencja się utrzyma (cztery ostatnie zakupy karabinków to sprężyny),to nawet jestem w stanie wyobrazić sobie bardziej radykalne kroki członków WSST
Np. takie ogłoszenie: Zamienię Walther'a na dobrą sprężynę
Ostatnio zmieniony 2013-11-04, 03:42 przez ArturR, łącznie zmieniany 1 raz.
Żarty żartami. Każdy strzela z tego co lubi, a najważniejsze, że przynosi ogromną frajdę. Spór w kwestii co lepsze już dawno wygrały PCP, na olimpiadach, mistrzostwach sportowych są tylko PCP. Jednak to sprężyny są bardziej sentymentalne. Od sprężyny chyba każdy zaczynał. Istotne są tu również kwestie finansowe. Dobra sprężyna i jej eksploatacja jest tańsza niż dobrego PCP.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
aleks w warunkach polowych http://www.youtube.com/watch?v=yhx5HkCAbJA
hw77 +burris (wiatrowka odrzutowiec)/aa prosport vortek + buris timberline(karabinek klasa...zalezy w czyich rekach:))