wspólny zakup śrutu do testów
Zmotywowany Tomka testem zebrałem sprzęt i udałem się do piwnicy.Miałem paczkę 4,5 . 4,51 expres . 4,53 chciałem sprawdzić co lata lepiej dystans 24 m
Trochę się zawiodłem wszystkie tarczki wyglądały identycznie różnicy nie było,żadnego siewnika skupienie identyczne
Może coś źle zrobiłem
Trochę się zawiodłem wszystkie tarczki wyglądały identycznie różnicy nie było,żadnego siewnika skupienie identyczne
Może coś źle zrobiłem
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
LG i LG i Dejski
Odkryłeś jedną z największych tajemnic strzelectwa. Tajemnicę, przy której kod Leonarda da Vinci to pytanie typu 2+2. Tajemnicę, przy której oliwienie napierem, ważenie, selekcjonowanie śrucin, stosowanie czystego azotu zamiast powietrza, mówienie ciepłych słówek do karabinka to tajemnica taka jak kod aktywacyjny Windowsa XP. Stosując Exacta (a w szczególności Expresa) to jeden ch*j.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
25m to zdecydowanie za mały dystans.WuDe pisze:Zmotywowany Tomka testem zebrałem sprzęt i udałem się do piwnicy.Miałem paczkę 4,5 . 4,51 expres . 4,53 chciałem sprawdzić co lata lepiej dystans 24 m
Może coś źle zrobiłem
AnonimowyAlkoholikEV2+EB10x42
ja nie podzielam tych zachwytów nad expresem. I nie tylko chodzi o strzelanie w odkrytym terenie. Chrono również mi nie pokazuje jego przewagi. Ani HW100 ani Walther nie miał lepszej stabilności V0 w porównaniu do zwykłego exacta.
Walther Hunter + Burris Timberline, Colt Army 1860, Hawken .45, Tryon Creedmoor .45
Wiem ale piwnicy nie rozciągnejarn pisze:25m to zdecydowanie za mały dystans.
Ja sie nim nie zachwycam jak miałem bestie to widziałem pare razy jak expres fiknął koziołkahugo pisze:ja nie podzielam tych zachwytów nad expresem.
Ja teżGrossus pisze:Ja i tak strzelam na max 41m.
Uwaga:
LG i LG i Dejski
LG i LG i Dejski
Wklejam głównie dla Sławka, ale może i innym się przyda.
Testowałem dziś 3 różne matryce.
Wszystkie były to Exact Diabolo 4,53.
Dystans 41m / na otwartym powietrzu / 14 strzałów w jednym skupisku / po 3 serie z 1 rodzaju śrutu.
(Dla Marka - pozycja leżąca ze stojaczkiem do przestrzeliwania)
Wiatrówka to oczywiście HW100 + Weawer Kaspa powiększeni x 12
Poniżej foty.
Nr 1 to 4,53 matryca 15000012
Nr 2 to 4,53 matryca 1000011
Nr 3 to 4,53 matryca 44000013
z monetą. Najlepsza przestrzelina z tych 9 serii
Wyniki dość zbliżone. Gdyby nie pojedyncze odskoki to ciężko by wyłonić faworyta tego porównania. A z odskokami licząc to wygrywa matryca z tego roku -44000013 / 4,53
(Dzięki za przeczytanie moich wypocin ).
Testowałem dziś 3 różne matryce.
Wszystkie były to Exact Diabolo 4,53.
Dystans 41m / na otwartym powietrzu / 14 strzałów w jednym skupisku / po 3 serie z 1 rodzaju śrutu.
(Dla Marka - pozycja leżąca ze stojaczkiem do przestrzeliwania)
Wiatrówka to oczywiście HW100 + Weawer Kaspa powiększeni x 12
Poniżej foty.
Nr 1 to 4,53 matryca 15000012
Nr 2 to 4,53 matryca 1000011
Nr 3 to 4,53 matryca 44000013
z monetą. Najlepsza przestrzelina z tych 9 serii
Wyniki dość zbliżone. Gdyby nie pojedyncze odskoki to ciężko by wyłonić faworyta tego porównania. A z odskokami licząc to wygrywa matryca z tego roku -44000013 / 4,53
(Dzięki za przeczytanie moich wypocin ).