Wyprzedaż sprzętu łuczniczego

Nie samym strzelaniem człowiek żyje.
kombatant

Wyprzedaż sprzętu łuczniczego

Post autor: kombatant »

Ponieważ nie ma na tym Forum jakiegoś działu typu "targowisko", to może w tym dziale uda mi się rozesłać wici po okolicy w treści jak niżej.
Nadeszła pora aby zrezygnować z jednego hobby. Wystawiam do sprzedaży cały swój sprzęt łuczniczy, najchętniej w zestawach gotowych do strzelania jak w punktach poniżej. Ponieważ zdjęć byłoby dużo, a konkretnie zainteresowanych raczej niewielu, sugeruję ich wysyłkę i więcej informacji o sprzęcie/cenach poprzez pocztę mail. Bezpośredni kontakt osobisty u mnie, a także ewentualny odbiór jest mile widziany (Koszuty k. Środy Wlkp.). Być może znajdzie się ktoś zainteresowany z samego LEŚNIKA.
1. Łuk bloczkowy tarczowy HOYT VANTAGE ELITE PLUS Pro Series: 6.700pln
RH 60# , długość naciągu 27,5” , krzywki Spiral X cam, kolor Black out,
AA 40 3/8”, FPS 315, BH 7 ¾,
- Celownik Sure Loc Challenger 9” z idealnym futerałem
- Lipko VIPER 40mm plus dodatkowa soczewka
- Drugie lipko praktycznie nie używane Shibuya/Nikon 29mm plus dwie dodatkowe soczewki
- Różne wkłady do peep’a z soczewkami – razem 6 szt.
- Stabile: DOINKER ok. 75cm, boczne Alu-Carbon Cartel, przedłużki, trójnik złącznik, ciężarki własnej konstrukcji
- Podstawka blaszkowa już nie wiem jaka plus kilka blaszek do wymiany w gratisie
- Spust nadgarstkowy NOWY TruFire EDGE FoldBack (350,-) plus drugi taki technicznie sprawny, ale skóry całkowicie zniszczone (jako gratis na ewentualne części zamienne)
- Spust palcowy zwykły HICKS 586.786.5640
- Strzały EASTON ACG 1206, 480, C2 razem 10+11+7=28szt. W różnym stopniu zużycia plus trochę grotów, nasadek itp. jako gratisy
- Strzały InDoor BEMAN 9,3, Carbon, 340 plus drobiazgi do strzał - 13 szt.
- Strzały InDoor ECLIPSE X-7, 2213 plus drobiazgi do strzał - 12 szt.
- „Odbojnik” cięciwy FUSE STEALTH SHOT STABILIZER MOUNT.

2. Łuk bloczkowy myśliwski/3D BOWTECH SENTINEL : 3.900pln
BOWTECH Sentinel Camo, RH 60#
- BH 7”, ATA 36,75”, długość naciągu regulowana 24,5-30,5”, Let-off 65-80%.
- Celownik Sure Loc QC Camo 5 pin
- Drugi celownik chyba Sure Loc Lethal Weapon Specials OPS 2, 5pin, black
- Stab Doinker 11,5” plus własny ciężarek
- Podstawka chyba SpotHogg
- Druga podstawka opadająca RIPCORD Camo + zapasowe widełki
- Ewentualne spusty jak wymienione przy łuku tarczowym Hoyt Vantage.
- Wymienne inserty do peep’a bez soczewek o różnych średnicach – 5 szt.
- Strzały EASTON SUPERLITE A/C/C series E, 3-60/340, razem 9+7+7= 18szt., teoretycznie takie same, ale kupowane w różnym okresie. Są dodatkowe lotki, nocki.

3. Łuk klasyczny sportowy SAMICK VISION : 2.800pln
Łuk sportowy SAMICK VISION RH – cały zestaw zakupiony w Łuksport. Nigdy nie używany na zawodach, tylko sporadycznie w ogródku. Majdan w kolorze perłowej wiśni.
- Ramiona słabsze Samick
- Drugie ramiona mocniejsze KAP Winstorm Carbon + pokrowce na ramiona
- Celownik SureLoc Contender X (z nowiutkim futerałem)
- Lipko większe TITAN MICRO (i droższe, o ile pamiętam coś 290,-) z soczewką, plus dwa lipka zwykłe
- Drugi celownik Cartel X-Pert Carbon
- Staby BlackSheep plus V-bar 90x15, przedłużka
- Button, kliker
- Ochrona na palce plus nowa zapasowa skórka, linka do zakładania cięciwy
- Komplet strzał 12 szt. nie używanych EASTON A/C/E 1206H 620
- Strzały treningowe takie same 9 szt. – lotki raczej do wymiany, trochę lotek, grotów, nocków i innych drobiazgów
- Zapasowa podstawka magnetyczna pod strzałę (Shibuya Ultima) i plastikowa
- Walizka, ale chyba wkłady gąbkowe są inne, gdyż trochę używałem ją do strzeladeł pneumatycznych.
Przy odbiorze osobistym całości dokładam gratis jedną matę łuczniczą własnej produkcji z pianki ETAFOAM o wymiarach 88x88x22 albo 66x88x25.

4. Łuki drewniane z firmy ŁUKBIS ADAM BISOK : za wszystko 1.100pln
4a. Łuk „męski” , najprawdopodobniej model angielski prosty. Oznaczenia: 74”, 36#, 16 (28)
- Strzały chyba cedrowe 16 szt.
- Ochrona na rękę łuczną i rękawiczka na cięciwną
- Ewentualnie jedna osłona na palce z kompletu od łuku klasycznego

4b. Łuk dziecięcy/damski oznaczony: 52”, 22#, 10 (28)
- Strzały alu Easton – 11 szt.
- Strzały Easton 500 Superlite Carbon 8 szt., które mi pozostały z jakiegoś innego zakupu – do zabawy dla dzieciaka chyba wystarczą.
A więc zabawa dla całej rodziny od zaraz. Przy odbiorze osobistym całości dokładam gratis jedną matę łuczniczą własnej produkcji z pianki ETAFOAM o wymiarach 88x88x22 albo 66x88x25.

5. Inne przydasie:
- Mata łucznicza 90x90x29cm z 9 insertami do bloczków. Inserty jeszcze trochę treningów wytrzymają, ale trzeba się liczyć ze stopniową ich wymianą - 350pln. Mata do sprzedaży po sprzedaniu obydwóch bloczków.
- Prasa BOWMASTER do łuków bloczkowych z dwoma kompletami uchwytów na różne rozstawy ramion łuku: ¾” i 1,1/8” , użyta chyba 3 razy do wymiany cięciw - 350pln.
- Maszynka do oklejania lotek CARTEL - 60pln.
- Sporo innych drobiazgów potraktuję jako gratisy dla kupujących całe zestawy: wspomniane dwie maty z ETAFOAM, kątownik, sprężyna/waga, 2 podstawki metalowe i jedna plastikowa do łuków, wyciągaczka do strzał, inne spusty nadgarstkowe mechanicznie sprawne, ale skóry zużyte, maszynka do owijek, obcążki do zacisków, poziomiczki do bloczków, temperówka do strzał drewnianych, kołczan myśliwski camo (naprawiany) do Bowtecha, trochę tarcz, groty, lotki, nasadki, i inne duperele, ale niezbędne.
ODPOWIEDZ