Proszę o pomoc.
Jestem w posiadaniu TX200, a chciałbym przejść na PCP niestety nie wiem, na co nie chciałbym wskoczyć na coś słabego tylko od razu na dobry sprzęt (pozwolenie od żony na zakup jeszcze tylko jednej wiatrówki), myślałem o "Steyer LG 110 FT 2011" niestety już nie ma ich w produkcji na nowe modele 2014 i challenge, nie przypadły mi do gustu.
W związku z tym pomyślałem o "Daystate grand prix" ale nie wiem czy nie jest to przerost formy nad treścią (dość droga), Walther-y mi się porostu nie podobają (bez obrazy), może AA EVO 2 ??
Czy macie jakieś propozycje sugestie ?
Jaką wiatrówkę PCP ??
Jaką wiatrówkę PCP ??
AA TX200 MK3 + Delta 4-24x42
Re: Jaką wiatrówkę PCP ??
HW 100 sprawdzony sprzęt,wiele wersji do wyboru,nie jest az tak piekielnie drogi,to i żona przychylniej spojrzy Pogadaj też przy okazji z Przemkiem o D Huntsman,Jachucze pisze:Proszę o pomoc.
Jestem w posiadaniu TX200, a chciałbym przejść na PCP niestety nie wiem, na co nie chciałbym wskoczyć na coś słabego tylko od razu na dobry sprzęt (pozwolenie od żony na zakup jeszcze tylko jednej wiatrówki), myślałem o "Steyer LG 110 FT 2011" niestety już nie ma ich w produkcji na nowe modele 2014 i challenge, nie przypadły mi do gustu.
W związku z tym pomyślałem o "Daystate grand prix" ale nie wiem czy nie jest to przerost formy nad treścią (dość droga), Walther-y mi się porostu nie podobają (bez obrazy),
może AA EVO 2 ??
uchodzi raczej za karabinek do FT (Sławek też ma takie zdanie,ma taki sprzęt prywatnie) No i cenowo to prawie równowartość....dwóch HW 100
Czy macie jakieś propozycje sugestie ?
pzdr.