Jaką wiatrówkę PCP ??

Jachucze

Jaką wiatrówkę PCP ??

Post autor: Jachucze »

Proszę o pomoc.
Jestem w posiadaniu TX200, a chciałbym przejść na PCP niestety nie wiem, na co nie chciałbym wskoczyć na coś słabego tylko od razu na dobry sprzęt (pozwolenie od żony na zakup jeszcze tylko jednej wiatrówki), myślałem o "Steyer LG 110 FT 2011" niestety już nie ma ich w produkcji na nowe modele 2014 i challenge, nie przypadły mi do gustu.
W związku z tym pomyślałem o "Daystate grand prix" ale nie wiem czy nie jest to przerost formy nad treścią (dość droga), Walther-y mi się porostu nie podobają (bez obrazy), może AA EVO 2 ??

Czy macie jakieś propozycje sugestie ?
AA TX200 MK3 + Delta 4-24x42
Awatar użytkownika
ArturR

Re: Jaką wiatrówkę PCP ??

Post autor: ArturR »

Jachucze pisze:Proszę o pomoc.
Jestem w posiadaniu TX200, a chciałbym przejść na PCP niestety nie wiem, na co nie chciałbym wskoczyć na coś słabego tylko od razu na dobry sprzęt (pozwolenie od żony na zakup jeszcze tylko jednej wiatrówki), myślałem o "Steyer LG 110 FT 2011" niestety już nie ma ich w produkcji na nowe modele 2014 i challenge, nie przypadły mi do gustu.
W związku z tym pomyślałem o "Daystate grand prix" ale nie wiem czy nie jest to przerost formy nad treścią (dość droga), Walther-y mi się porostu nie podobają (bez obrazy),

może AA EVO 2 ??
uchodzi raczej za karabinek do FT (Sławek też ma takie zdanie,ma taki sprzęt prywatnie) No i cenowo to prawie równowartość....dwóch HW 100

Czy macie jakieś propozycje sugestie ?
HW 100 :-) sprawdzony sprzęt,wiele wersji do wyboru,nie jest az tak piekielnie drogi,to i żona przychylniej spojrzy ;-) Pogadaj też przy okazji z Przemkiem o D Huntsman,
pzdr.
Awatar użytkownika
hugo

Post autor: hugo »

zależy czy chcesz nowy czy używany.
Jeżeli nowy to Steyr LG110 HP sam system, + kolba i palmrest custom.
Walther Hunter + Burris Timberline, Colt Army 1860, Hawken .45, Tryon Creedmoor .45
Awatar użytkownika
hugo

Post autor: hugo »

zapomniałem a jeszcze jedna jest w tej klasie co piszesz:
FWB 800 FT :-) Hexer ściągnie ci nówke z Niemiec.
Chyba jeszcze nikt jej w Polsce nie ma (albo się nie pochwalił)
Walther Hunter + Burris Timberline, Colt Army 1860, Hawken .45, Tryon Creedmoor .45
ODPOWIEDZ