witam od czegos trzeba zaczac wkoncu mam nadzieje ze w sobote bede miec moje zhoganizowane hw 77 ;ciekaw jestem jak bedzie działac Waldek mowił ze disel był konkretny dobrze ze uszczelki nie zajechałem pozdrawiam Panie Heniu pogode prosimy zamowic
peacemaker pisze:Po wczorajszej wizycie nad Wartą moje dylematy przedzakupowe tylko się pogłębiły. Dzięki uprzejmości kolegów mogłem wypróbować kilka karabinków, za co Wam bardzo dziękuję. Mam mały mętlik w głowie.
Zacząłem rozważać opcję PCP. Do zobaczenia w sobotę. Pozdrawiam wszystkich.
Jeszcze z moje nie strzelałeś więc zapraszam
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
ProArt pisze:
Cześć,nie śpiesz się z zakupami - unikniesz błędów innych.Chyba najlepiej będzie jeszcze z kilka razy przyjść,poprzymierzać się do różnych karabinków,pooglądać,i wtedy na spokojnie zdecydować.Sam widzisz jak to jest.Gdy byłeś pierwszy raz to zarzekałeś się,że chcesz sprężyne,teraz już mowa o pcp-ie,tak więc wybór nie łatwy....życzę cierpliwości i trafionego zakupu,pozdrawiam
Dobra rada kolegi i na pewno jej posłucham. Wybór w istocie nie jest łatwy, ale znajduję wiele przyjemności w szukaniu/ gonieniu zajączka Dzięki.
WuDe pisze:
Jeszcze z moje nie strzelałeś więc zapraszam
Jasne, chętnie spróbuję, w ten weekend mogę tylko w sobotę, mam nadzieję, że będziesz. Pozdrawiam.
Niedziela na Lizawce to dobry pomysł.
Zwłaszcza że przyszły nowe śruty i trzeba by coś dopasować do lufy, ja mam już dwie ostatnie paczki i do zawodów na pewno mi nie starczy. A i z CP można zadymić.