Zawody 8/10 - 22.09.2013
-
zawody
dugi2004 pisze:Czarnucha:
1.mahonxx
2.mazgier
3.Maciej
4.ProArt
5HeniuD
Fort:
1. hugo
2. Patrykd
3. Maximus
4. Dugi
Nie musisz jechać, odbiorę cie spod jagódki, żaden problemGrossus pisze:Wstępnie mówię, ze w przyszłą sobotę jestem gotowy do prac przygotowawczych. Podjadę sobie na fort bimbą nr 12, a z czarnuchem autobusem nr 51. Jednak w niedzielę, to bym się chętnie z kimś zabrał bo z tymi tobołami wlec się przez całe miasto...
Postrzelał bym z czegoś, np. z 88.
Zapraszamy zapraszamy. Jeszcze nie wiem gdzie, ale zapraszamymariusz.w pisze:ja tam bym chętnie zobaczył ten fort :)
myślę, że grupką Was znowu nawiedzimy, będzie okazja do pogadania
Gdzie to jest?mahonxx pisze:Nie musisz jechać, odbiorę cie spod jagódki, żaden problem
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
To ta cukiernia pod twoim blokiemGrossus pisze:Zapraszamy zapraszamy. Jeszcze nie wiem gdzie, ale zapraszamymariusz.w pisze:ja tam bym chętnie zobaczył ten fort :)
myślę, że grupką Was znowu nawiedzimy, będzie okazja do pogadania
Gdzie to jest?mahonxx pisze:Nie musisz jechać, odbiorę cie spod jagódki, żaden problem
Postrzelał bym z czegoś, np. z 88.
Re: zawody
"...Zdania jak widać,bardzo podzieloneHeniuD pisze:dugi2004 pisze:Czarnucha:
1.mahonxx
2.mazgier
3.Maciej
4.ProArt
5HeniuD
Fort:
1. hugo
2. Patrykd
3. Maximus
4. Dugi
Po "Dzienniku" na "Pierwszym" - Sylwester Stallone
Na Drugim Programie - mecz międzypaństwowy
Cóż to za kłótnie, niespokojne rozmowy...."
z dedykacją i pozdrowieniami od Kazika (Big Cyc)
no ładnie. 50/50 jak zwykle u nas
ale jeszcze kilku naszych kolegów (i koleżanek) nie głosowało. Czekamy z niecierpliwością !
ale jeszcze kilku naszych kolegów (i koleżanek) nie głosowało. Czekamy z niecierpliwością !
Panie Prezesie, proszę się nie martwić ! stolik biurowy i grilla na polankę doniesiemy !Gorzej, że tam na ta polankę chyba nie dojedzie się, a biuro gdzieś trzeba zrobić. Nie wiem jak w takim wypadku grilla zrobimy.
Walther Hunter + Burris Timberline, Colt Army 1860, Hawken .45, Tryon Creedmoor .45
-
zawody
panowie polanka to namiastka a co z resztą a jak się pojawi problem z wykarczowaniem w tym lesie oby się nie okazało ,że porywamy się z motyką na księżyc" mam mieszane uczucia bo skoro w stronę fortu nie wolno to tego miejsca nie za wiele no niewiem !!!!!
-
Gdziekolwiek byśmy nie zrobili to oczywiście bardzo proszę wszystkich o pomoc w zorganizowaniu zawodów. Dzień wcześniej najlepiej się spotkać na wybranym miejscu i uszykować minimum 20 stanowisk. Oczywiście liczę tu na naszego specjalistę od toru, hugo.
---
Ps. 1 Głosowanie trwa do niedzieli (15.09) do południa.
---
Ps. 2 pamiętajcie, że głos Prezesa jest liczony x10.
---
Ps. 1 Głosowanie trwa do niedzieli (15.09) do południa.
---
Ps. 2 pamiętajcie, że głos Prezesa jest liczony x10.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.