Zawody 8/10 - 22.09.2013
Robimy krótką listę kto gdzie chce, Czarnucha czy Fort:
Czarnucha:
1.
Fort:
1.
Czarnucha:
1.
Fort:
1.
Ostatnio zmieniony 2013-09-12, 12:01 przez Grossus, łącznie zmieniany 5 razy.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Skoro temat nie zamknięty to jeszcze jedno słowo a'propos Fortu.
Pewnie połowa z obecnie uczestniczących w zawodach nie strzelała na Forcie a tylko na polanie, więc nie wiedzą, że możliwości konfiguracyjne Fortu przerastają Czarnucha. Po wyborze - jako pierwszego tego terenu, Sławek rzucił świetny pomysł ustawienia figurek na wzgórzu kryjącym fortyfikacje, można tam strzelać na wielu stanowiskach pod kątem, nawet do 45 stopni w dół, oczywiście przygotowanie takich atrakcji wymaga pracy kilku osób tuż przed zawodami ale już stanowiska leśne jestem w stanie w większości przygotować sam (maciejową maczetą ) - kosiarka jest zbędna.
Czarnucha:
1.mahonxx
2.mazgier
3.Maciej
4.ProArt
Fort:
1. hugo
2. Patrykd
3. Maximus
4. Dugi
5. esmar
Pewnie połowa z obecnie uczestniczących w zawodach nie strzelała na Forcie a tylko na polanie, więc nie wiedzą, że możliwości konfiguracyjne Fortu przerastają Czarnucha. Po wyborze - jako pierwszego tego terenu, Sławek rzucił świetny pomysł ustawienia figurek na wzgórzu kryjącym fortyfikacje, można tam strzelać na wielu stanowiskach pod kątem, nawet do 45 stopni w dół, oczywiście przygotowanie takich atrakcji wymaga pracy kilku osób tuż przed zawodami ale już stanowiska leśne jestem w stanie w większości przygotować sam (maciejową maczetą ) - kosiarka jest zbędna.
Czarnucha:
1.mahonxx
2.mazgier
3.Maciej
4.ProArt
Fort:
1. hugo
2. Patrykd
3. Maximus
4. Dugi
5. esmar
mam nadzieję że to co opisał w swoich postach Marek nt. Fortu, przekona pozostałych o głosowaniu za tą opcją
Potencjalne wejścia na teren toru oznaczymy taśmą i tabliczkami - co myślę że uchroni nas przed jakimś nieprzyjemnym spotkaniem z osobami postronnymi.
Co do range zero - uważam że możemy zrezygnować z koszenia a więc hałasu, który może przyciągnąć czyjąś uwagę. Po prostu nie będzie range zero Dla mnie to żaden problem
Potencjalne wejścia na teren toru oznaczymy taśmą i tabliczkami - co myślę że uchroni nas przed jakimś nieprzyjemnym spotkaniem z osobami postronnymi.
Co do range zero - uważam że możemy zrezygnować z koszenia a więc hałasu, który może przyciągnąć czyjąś uwagę. Po prostu nie będzie range zero Dla mnie to żaden problem
Walther Hunter + Burris Timberline, Colt Army 1860, Hawken .45, Tryon Creedmoor .45
Wstępnie mówię, ze w przyszłą sobotę jestem gotowy do prac przygotowawczych. Podjadę sobie na fort bimbą nr 12, a z czarnuchem autobusem nr 51. Jednak w niedzielę, to bym się chętnie z kimś zabrał bo z tymi tobołami wlec się przez całe miasto...
Na forcie na pewno będzie inaczej. W końcu przydadzą się te wszystkie powłoki polepszające kontrast, transmisję światła na lunetach. Będzie po prostu ciemniej. Gorzej, że tam na ta polankę chyba nie dojedzie się, a biuro gdzieś trzeba zrobić. Nie wiem jak w takim wypadku grilla zrobimy.