Używana wiatrówka na początek

Rozbojniczek

Używana wiatrówka na początek

Post autor: Rozbojniczek »

Witam.
Chcąc rozpocząć celniejsze strzelanie szukam niedrogiej wiatrówki sprężynowej 4,5mm dla syna (oczywiście będziemy strzelali razem). Na forach w temacie wiatrówka do 1000 posty kończą się cztery lata temu i w nich wyczytać można, że w tej cenie do kupienia Weihrauch HW50, 90, lub inne ich poziomem, jako pierwszy wybór. Niestety obecnie nawet używana poza zasięgiem cenowym, bo ceny z nieznanych źródeł albo sprzęt w moim wieku 40+ są za 1500 zł. Szukam więc czegoś tańszego. Do wyboru mam nowego Hatsana 90 z przeglądem "zerowym", który ucywilizuje tego wariata, albo coś w zbliżonej cenie, ale lepszego, lecz używanego. Jeśli ktoś z forumowiczów może mi zaproponować zalegającą w szafie wiatrówkę sprężynową w rozsądnej cenie proszę info na PW. Jeśli ktoś zauważy też coś godnego polecenia, to chętnie skorzystam z sugestii.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
WuDe

Re: Używana wiatrówka na początek

Post autor: WuDe »

Mam coś po szwagierku jakiś hatsan chyba 70 pamiętam że był poroniony swego czasu. Jak jesteś zainteresowany to mogę mu się przyjrzeć. Jeśli zależy ci na wyglądzie to nie bardzo bo wizualnie swoje przeszedł. Jak cię interesuje to daj znać
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
ODPOWIEDZ