Najbliższy weekend
Re: Najbliższy weekend
Czy ktoś będzie w niedziele na Forcie? Ja chciałbym.
Chciałbym przejść na Fort w niedziele.
-
Cześć. Nie jestem członkiem WSS Strzelec, strzelam głównie z palnej, mam AA s400, z której strzelam kilka razy w roku. Chciałem nawet ją sprzedać, ale mój 8-letni syn wkręcił się w strzelanie, on ma HW 30s, pytanie czy byłaby możliwość postrzelania z Wami w jakiś weekend na forcie? Mamy śrut, tarcze i kulochwyty, nawet chrono Radecka, ale nie wiem jak to wygląda w praktyce, muszę się gdzieś formalnie zapisać żeby sobie czasem postrzelać z Wami? Młody się konkretnie wkręcił, a szkoda żeby hawusia leżała na bezczynnie w futerale
Cześć Wojtek organizujemy spotkania niedzielę można przyjść z marszu a najlepiej obserwować ten temat i zgłosić się na najbliższe spotkanie.
W tą niedzielę mamy zawody na forcie więc treningu nie będzie ale.jesli chcesz się z nami pobawić to jak najbardziej zapraszam. Wystarczy mieć wiatrówke w limicie i chęć do zabawy myślę że synowi na pewno by się spodobało.
W tą niedzielę mamy zawody na forcie więc treningu nie będzie ale.jesli chcesz się z nami pobawić to jak najbardziej zapraszam. Wystarczy mieć wiatrówke w limicie i chęć do zabawy myślę że synowi na pewno by się spodobało.
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
LG i LG i Dejski
-
Super, bardzo chętnie się zjawię w przyszły weekend. Od której godziny najczęściej zaczynacie trening?
Nie sztuką jest trafić, sztuką jest ucelować.
Mam potrzebę przestrzelać moje sprzęty. czy będzie ktoś w sobotę 25 marca ??
Głupota rządzonych daje władzę rządzącym !
Zapraszam na niedzielne spotkanie strzeleckie 26.03. zbiórka na godzinę 10 przed wejśćiem do fortu.
Osoby zainteresowane proszę wpisać się tu w temacie.
POzdrawiam WuDe
Osoby zainteresowane proszę wpisać się tu w temacie.
POzdrawiam WuDe
Uwaga:
LG i LG i Dejski
LG i LG i Dejski
Prawdopodobnie będę...pamiętajcie o zmianie czasu
Postaram się przybyć na ten mój pierwszy raz hahaha Mam już opanowaną trasę. Rozumiem, że zbiórka będzie przed głównym wejściem od strony ulicy Dojazd? Upewniam się, bo wstyd przyznać, będę tam pierwszy raz. I to już drugi pierwszy raz :) Robi się ciekawie hahaha
===========
Pozdrawiam
Dawid
===========
Pozdrawiam
Dawid
===========