Najbliższy weekend
Re: Najbliższy weekend
Niedzielne strzelanie wyszło jak zawsze super do tego pogoda dopisała mimo obaw że będzie padać.
Brakowało mi takiego właśnie spotkania na luzie
Ja to chyba założę szkółkę strzelecką dla dzieciaków co spotkanie to ich coraz więcej chyba przestane rozdawać galaretki może to je przyciąga
Marcin zdjęcia jak zawsze poziom mistrzowski dzięki
Brakowało mi takiego właśnie spotkania na luzie
Ja to chyba założę szkółkę strzelecką dla dzieciaków co spotkanie to ich coraz więcej chyba przestane rozdawać galaretki może to je przyciąga
Marcin zdjęcia jak zawsze poziom mistrzowski dzięki
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
LG i LG i Dejski
- Marcin Lamcha
Ja też dziękuje za mile spędzony czas.
Od zera do klasy średniej, i to w kilka lat.
w niedzielę coś będzie? możliwość treningu?
Jutro na chwilę wpadnę o 9 gdyby był ktoś chętny to zapraszam
Uwaga:
LG i LG i Dejski
LG i LG i Dejski
Uwaga. Potrzebne 2 osoby do koszenia na 01,10 sobota. Zbieramy się na 8.30 do 12 powinniśmy mieć koniec. Ktoś pomoże?
zawsze środkiem krzyża :)
Przyjadę.
Super, jeszcze 1 osoba potrzebna. Jeśli 2 bedzie można sie zmieniać...
Niedziela trening strzelecki
Chętne osoby zapraszam na 9
Chętne osoby zapraszam na 9
Uwaga:
LG i LG i Dejski
LG i LG i Dejski
Chciałbym przypomnieć że z fortu mogą korzystać wyłącznie członkowie Wsst, po za drobnymi wyjątkami (Siergiej z Partnerką z wiadomych względów. Oprócz tego Siergiej udziela się w pracach na forcie...) Osoby z zewnątrz też są mile widziane, ale na kilku spotkaniach. Powiedzmy 3-4. Potem powinny się zadeklarować czy chcą być członkami WSST, czy nie. Jeśli nie, muszą sobie szukać innych miejsc. Członkostwo w WSST nie wiąże się automatycznie z koniecznością uczestniczenia w zawodach, choć zawsze do tego gorąco namawiamy. Bo to fajna zabawa jest.
Co do treningu? Nie ma chętnych do koszenia, więc ....Oczywiście są osoby które działają i pomagają. One jak najbardziej mogą korzystać. Do czego gorąco zachęcam.
Żeby zachęcić nowych ludzi z zewnątrz, będziemy organizować co jakiś czas spotkania weekendowe w formie zawodów w niedzielę. Będzie można w kameralnej atmosferze, bez zbędnego stresu i spinki zobaczyć o co chodzi w naszym hobby. Na taką imprezę wszystkich gorąco zapraszamy. Będzie o tym informacja w tym wątku i na stronie głównej.
Co do treningu? Nie ma chętnych do koszenia, więc ....Oczywiście są osoby które działają i pomagają. One jak najbardziej mogą korzystać. Do czego gorąco zachęcam.
Żeby zachęcić nowych ludzi z zewnątrz, będziemy organizować co jakiś czas spotkania weekendowe w formie zawodów w niedzielę. Będzie można w kameralnej atmosferze, bez zbędnego stresu i spinki zobaczyć o co chodzi w naszym hobby. Na taką imprezę wszystkich gorąco zapraszamy. Będzie o tym informacja w tym wątku i na stronie głównej.
-
Czy jest możliwość treningu w niedzielę?
jedna osoba na pewno! :)
Jutro bede rano około 9 na chwile potestować nowa lupkę
Uwaga:
LG i LG i Dejski
LG i LG i Dejski