Najbliższy weekend
Re: Najbliższy weekend
Przypominam, 20.08 sobota kosimy fort. Zbieramy się na 8, jak komuś pasuje później to nie problem. Może być nawet 10...Do zobaczenia
zawsze środkiem krzyża :)
Wybaczcie.. Jutro nie pomogę... Babskie obowiązki mi nie pozwalają... Dary natury muszę zawekować...
Heja, jak coś ktoś, to bedę jutro na 900.
Dla nowo zainteresowanych, będę miał 2 karabinki, więc można wpaść bez sprzętu, podzielimy się (tylko jakąś matę/ kocyk do leżenia trzeba zabrać)
Zapraszam.
Dla nowo zainteresowanych, będę miał 2 karabinki, więc można wpaść bez sprzętu, podzielimy się (tylko jakąś matę/ kocyk do leżenia trzeba zabrać)
Zapraszam.
Ja postaram się wpaść na trening w przyszłym tygodniu jestem świeży także fajnie byłoby wiedzieć adres i godzinę spotkań. Widzę ze trochę to jest luźno dogadywanie. Czy jest jakieś stałe trenowanie dzień godzina. Chciałbym trochę wiedzy ogarnąć sprzęt mam i jakieś tam oko. Pozdrawiam.
Stałe - nie. Właśnie dlatego istnieje ten wątek ;) ZAZWYCZAJ spotykamy się w niedziele, przed południem.
Steyr HP & TX HC
Tym razem zapraszam na spotkanie wekendowe w trochę innej formule.
Zazwyczaj spotykamy się w fosie i trenujemy, rozmawiamy itd
W tą niedzielę chcemy zorganizować trening strzelecki w formule mini zawodów czyli 10 celów po dwa przejścia. Wszystko na pełnym luzie i miłej atmosferze chcemy zachęcić tych którzy z różnych względów omijają zawody a tu będzie okazja sprawdzić czy to coś dla nich.
Osoby chętne i niezrzeszone proszę wpisywać się tu żebyśmy mieli pojęcie ilu jest chętnych.
Członkowie mają swoją listę na wewnętrznym.
Zazwyczaj spotykamy się w fosie i trenujemy, rozmawiamy itd
W tą niedzielę chcemy zorganizować trening strzelecki w formule mini zawodów czyli 10 celów po dwa przejścia. Wszystko na pełnym luzie i miłej atmosferze chcemy zachęcić tych którzy z różnych względów omijają zawody a tu będzie okazja sprawdzić czy to coś dla nich.
Osoby chętne i niezrzeszone proszę wpisywać się tu żebyśmy mieli pojęcie ilu jest chętnych.
Członkowie mają swoją listę na wewnętrznym.
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
jesteszmy chętnymi
Mam nadzieję że osoby korzystający z fosy gościnnie, przyjdą jutro na spotkanie strzeleckie. To bardzo dobra okazja aby zgłębić nasze hobby. Bez zbędnego stresu. w kameralnym gronie można zobaczyć z bliska na czym to wszystko polega. Serdecznie zapraszamy....Zbieramy się na 9
zawsze środkiem krzyża :)
Będę z młodymi
Pzdr
DeDeK
..................................
Walther LGM-2 + DOT FFP HFT
DeDeK
..................................
Walther LGM-2 + DOT FFP HFT
Będzie ładna pogoda, więc warto przewietrzyć pająki z lufy.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Dzięki za super zabawę... W szczególności koledze Marcinowi vel Lamus za miłe towarzystwo na torze
Pogoda dopisała, figurki się przewracały (jak się trafiło) i można było pogadać o strzelaniu.
Dzięki za super zabawę.
Dzięki za super zabawę.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Zdjęcia na FB, oraz tutaj: LINK - dla tych, co z twarzoksiążki nie korzystają
Steyr HP & TX HC