Najbliższy weekend
-
ja jednak Panowie jutro tez wpadne wystrzelac reszte srucin ,dzisiaj po obiedzie jeszcze udalem sie cwiczyc hw77 bo w tygodniu pojedzie do hogana i mysle ze zaszaleje z jakas optyka bo to inna bajka:)moze ktorys z kolegow bedzie miał cos za zbyciu co by podeszło do 77 pozdrawiam
hw77 +burris (wiatrowka odrzutowiec)/aa prosport vortek + buris timberline(karabinek klasa...zalezy w czyich rekach:))
- peacemaker
Sorki, że dopiero dziś. https://www.facebook.com/media/set/?set ... 81365f6b20 - Fotki z ostatniego weekendu.
Steyr HP & TX HC
Cześć,nie śpiesz się z zakupami - unikniesz błędów innych.Chyba najlepiej będzie jeszcze z kilka razy przyjść,poprzymierzać się do różnych karabinków,pooglądać,i wtedy na spokojnie zdecydować.Sam widzisz jak to jest.Gdy byłeś pierwszy raz to zarzekałeś się,że chcesz sprężyne,teraz już mowa o pcp-ie,tak więc wybór nie łatwy....życzę cierpliwości i trafionego zakupu,pozdrawiampeacemaker pisze:Po wczorajszej wizycie nad Wartą moje dylematy przedzakupowe tylko się pogłębiły. Dzięki uprzejmości kolegów mogłem wypróbować kilka karabinków, za co Wam bardzo dziękuję. Mam mały mętlik w głowie.
Zacząłem rozważać opcję PCP. Do zobaczenia w sobotę. Pozdrawiam wszystkich.
-