Ja sprzęt mam, tata Laury żona chce przyjechać zobaczyć gdzie znikam w niedzielę
Liga letnia 2022 - Dyskusja otwarta
Re: Liga letnia 2022 - Dyskusja otwarta
Jak trzeba to poświadczymy że w każdy weekend jesteś na forcie :D na następnym razem dodamy do zgłoszenia opcję "alibi"
Jeśli nie mogę komuś pomóc, to przynajmniej nie przeszkadzam.
Steyr Challenge + Valiant 4-12x40 HFT,
P17
Vygo i Jackalope
Proca
P17
Vygo i Jackalope
Proca
Jak co to ja też potwierdzęWojtek pisze: ↑2022-05-14, 11:01Ja sprzęt mam, tata Laury żona chce przyjechać zobaczyć gdzie znikam w niedzielę
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
W jaką niedzielę chłopie - przecież ty codziennie siedzisz ze mną po kilka godzin na podwórku i nic tylko walimy do tych figurek. Potwierdzę nawet przed sądem u Świętego Piotra.
Haha bardzo dziękuję Panowie, super że mogę na was liczyć
Hmmm.... Kombinatorzy z was... Pamietajcie, że pierwiastek kobiecy coraz silniejszy w WSST a co za tym idzie solidarność hormonow i takie tam...
Szkoda, że już po zawodach... Jak zwykle bylo super... No może poza pewnym koliberkiem... Pogoda rewelacja, jedzonko super... Dziękuję teamowi Gackow za bardzo mile towarzystwo Proponuję żeby zwiększyć częstotliwość zawodów... Może kolejne za tydzień...?
Potwierdzam - koliberek niech leci spijać nektar z kwiatków a hft niech zostawi prawdziwym figurkom
A tak na serio to super zawody, jak zawsze u Was. Wiatr dał się we znaki ale przyjamniej mam na co "zwalić" winę za niezby dobry wynik pozdrawiam i dziękuję! :)
A tak na serio to super zawody, jak zawsze u Was. Wiatr dał się we znaki ale przyjamniej mam na co "zwalić" winę za niezby dobry wynik pozdrawiam i dziękuję! :)
Wyniki już zrobione i są u Piotra, na pewno zaraz się pojawią bo każdy czeka, żeby zobaczyć gdzie miał rację. a gdzie racji nie miał.
Ja dzisiaj z Andrzejem zakładałem się za swoją własną rękę że cel nr: 1 to KZ 20 mm a odległość to minimum 26 metrów i co - i co - i bym właśnie teraz zapierdzielał bez ręki (jak Ramzes z "Chłopaków nie płaczą").
Gratuluję wszystkim uczestnikom i tym którzy zwyciężyli i tym co mieli troszkę mniej szczęścia.
Gratuluję juniorkom i juniorom za to, że byli z nami i strzelili wyniki które niejednego seniora by dzisiaj ucieszyły.
Fajnie, że mamy coraz więcej PAŃ w naszym gronie bo jak wiadomo KOBIETY łagodzą obyczaje i pozytywnie wpływają na zachowanie się facetów. Życzę Paniom dużo zdrówka i zapraszamy jak najczęściej się uda.
Bardzo dziękuję wszystkim którzy brali udział w przygotowaniu terenu na dzisiejsze zawody bo wykosili i wykarczowali kawał terenu na którym będziemy mogli się wiele razy bawić bez dubelków stanowisk.
Dziękuję również tym którzy przygotowali dzisiejsze stanowiska - tor fajny, urozmaicony a figurki dobrane idealnie do właściwości terenu i oświetlenia.
Co do koliberka to ciekawostka - trafiło go tylko trzech zawodników po jednym z każdej kategorii sprzętowej.
Trzymajcie się ciepło i do zobaczenia na kolejnych zawodach i oby jak napisała Renata jak najszybciej.
Ja dzisiaj z Andrzejem zakładałem się za swoją własną rękę że cel nr: 1 to KZ 20 mm a odległość to minimum 26 metrów i co - i co - i bym właśnie teraz zapierdzielał bez ręki (jak Ramzes z "Chłopaków nie płaczą").
Gratuluję wszystkim uczestnikom i tym którzy zwyciężyli i tym co mieli troszkę mniej szczęścia.
Gratuluję juniorkom i juniorom za to, że byli z nami i strzelili wyniki które niejednego seniora by dzisiaj ucieszyły.
Fajnie, że mamy coraz więcej PAŃ w naszym gronie bo jak wiadomo KOBIETY łagodzą obyczaje i pozytywnie wpływają na zachowanie się facetów. Życzę Paniom dużo zdrówka i zapraszamy jak najczęściej się uda.
Bardzo dziękuję wszystkim którzy brali udział w przygotowaniu terenu na dzisiejsze zawody bo wykosili i wykarczowali kawał terenu na którym będziemy mogli się wiele razy bawić bez dubelków stanowisk.
Dziękuję również tym którzy przygotowali dzisiejsze stanowiska - tor fajny, urozmaicony a figurki dobrane idealnie do właściwości terenu i oświetlenia.
Co do koliberka to ciekawostka - trafiło go tylko trzech zawodników po jednym z każdej kategorii sprzętowej.
Trzymajcie się ciepło i do zobaczenia na kolejnych zawodach i oby jak napisała Renata jak najszybciej.
Wyniki
Dzięki wielkie za wspólne strzelanie - fajnie było znów położyć kilka figurek w dobrym towarzystwie :)
Dzięki wielkie za wspólne strzelanie - fajnie było znów położyć kilka figurek w dobrym towarzystwie :)
P17
Vygo i Jackalope
Proca
P17
Vygo i Jackalope
Proca
- Marcin Lamcha
P17
Vygo i Jackalope
Proca
P17
Vygo i Jackalope
Proca
Szacun dla orgaznizatorów za przygotowanie zawodów, jak zwykle w Poznaniu było super! Przypomniały mi się stare dobre czasy.
Fajnie powrócić po tak długiej przerwie do zabawy a już prawie całkiem zapomniałem jakie poprawki na poszczególnych dystansach się bierze :)
Słoneczko i wiatr troszkę dały się we znaki ale przynajmniej człowiek czuje, że był na Forcie :)
Fajnie powrócić po tak długiej przerwie do zabawy a już prawie całkiem zapomniałem jakie poprawki na poszczególnych dystansach się bierze :)
Słoneczko i wiatr troszkę dały się we znaki ale przynajmniej człowiek czuje, że był na Forcie :)
pees i burek
P17
Vygo i Jackalope
Proca
P17
Vygo i Jackalope
Proca
P17
Vygo i Jackalope
Proca
P17
Vygo i Jackalope
Proca