Najbliższy weekend
Re: Najbliższy weekend
Jeśli pogoda pozwoli to ja zapewne tak. Nie wiem jeszcze w który z dni.
Steyr HP & TX HC
Mam takie nietypowe pytanie... Kupiłem wiatrówkę PCP, ale jeszcze nie mam butli, dopiero po majówce kupuję, a postrzelać już się chcę))) To pytanie polega na tym, czy jak przyjadę do fortu z karabinkiem, to czy da się od kogoś nabić kartusz. A może takich pytań się nie zadaje, to z góry przepraszam)))
Pewnie że ktoś użyczy powietrza po prostu przypomnij się przed spotkaniem czy ktoś by nie wziął butli i na pewno nie będzie problemu.Lubomir Bodnar pisze: ↑2022-04-26, 12:45 Mam takie nietypowe pytanie... Kupiłem wiatrówkę PCP, ale jeszcze nie mam butli, dopiero po majówce kupuję, a postrzelać już się chcę))) To pytanie polega na tym, czy jak przyjadę do fortu z karabinkiem, to czy da się od kogoś nabić kartusz. A może takich pytań się nie zadaje, to z góry przepraszam)))
A co tam kupiłeś ciekawego
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
LG i LG i Dejski
Walther RM8 VarmintWuDe pisze: ↑2022-04-26, 15:02Pewnie że ktoś użyczy powietrza po prostu przypomnij się przed spotkaniem czy ktoś by nie wziął butli i na pewno nie będzie problemu.Lubomir Bodnar pisze: ↑2022-04-26, 12:45 Mam takie nietypowe pytanie... Kupiłem wiatrówkę PCP, ale jeszcze nie mam butli, dopiero po majówce kupuję, a postrzelać już się chcę))) To pytanie polega na tym, czy jak przyjadę do fortu z karabinkiem, to czy da się od kogoś nabić kartusz. A może takich pytań się nie zadaje, to z góry przepraszam)))
A co tam kupiłeś ciekawego
Nie jest to chyba coś wyjątkowego...))))
Zapraszam na weekendowe spotkanie w niedzielę 01.05.2022 na godzinę 9:00
Chętne osoby proszę się wpisywać tu w temacie.
Ostatnio brama była zamknięta i były krzyki i nawoływania przez ogrodzenie.
Chętne osoby proszę się wpisywać tu w temacie.
Ostatnio brama była zamknięta i były krzyki i nawoływania przez ogrodzenie.
Uwaga:
LG i LG i Dejski
LG i LG i Dejski
Ja też będę)) I jak wcześniej pisałem, prosiłbym żeby ktoś wziął butle z powietrzem)) Będę wdzięczny)))
Lubomir czy masz przetoczkę z końcówka do ładowaniaLubomir Bodnar pisze: ↑2022-04-27, 09:17 Ja też będę)) I jak wcześniej pisałem, prosiłbym żeby ktoś wziął butle z powietrzem)) Będę wdzięczny)))
Uwaga:
LG i LG i Dejski
LG i LG i Dejski
Mam tylko końcówkę, była w zestawie z wiatrówką.WuDe pisze: ↑2022-04-27, 10:09Lubomir czy masz przetoczkę z końcówka do ładowaniaLubomir Bodnar pisze: ↑2022-04-27, 09:17 Ja też będę)) I jak wcześniej pisałem, prosiłbym żeby ktoś wziął butle z powietrzem)) Będę wdzięczny)))
Zakończona gwintem czy inaczejLubomir Bodnar pisze: ↑2022-04-27, 14:58Mam tylko końcówkę, była w zestawie z wiatrówką.WuDe pisze: ↑2022-04-27, 10:09Lubomir czy masz przetoczkę z końcówka do ładowaniaLubomir Bodnar pisze: ↑2022-04-27, 09:17 Ja też będę)) I jak wcześniej pisałem, prosiłbym żeby ktoś wziął butle z powietrzem)) Będę wdzięczny)))
Uwaga:
LG i LG i Dejski
LG i LG i Dejski