Nowy!
Nowy!
Cześć, na wstępie chciałbym się przedstawić. Jestem Tomek i mieszkam w Poznaniu już parę lat. Przyjechałem na studia i zostałem
Moje doświadczenie w strzelectwie jest niewielkie, żeby nie powiedzieć żadne. W czasach szkolnych miałem do czynienia tylko z karabinkami pokroju Lidera "Ucinacza palców" i innymi podobnymi oraz repliką pistoletu Beretta PX4 Storm. Teraz chciałbym bardziej zainteresować się tym hobby. Planuje zakup karabinka, ale najpierw wolałbym zobaczyć co i jak. Tak więc cieszę się, że trafiłem tutaj i zapewne mogę liczyć na porady doświadczonych kolegów 
BSA SuperSport 4.5
Konuspro 3-9x40
Konuspro 3-9x40
Re: Nowy!
Witaj,
w niedziele spotykamy się na forcie VI, śledź wątek czy i o której ktoś będzie. Musisz poczekać przed bramą (jak się spóźnisz wejdź i podążaj za odgłosem wystrzałów). Zacznij od spotkania i koniecznie potem zawody (nawet jako obserwator -piknikowiec). Zapraszamy do nas:)
w niedziele spotykamy się na forcie VI, śledź wątek czy i o której ktoś będzie. Musisz poczekać przed bramą (jak się spóźnisz wejdź i podążaj za odgłosem wystrzałów). Zacznij od spotkania i koniecznie potem zawody (nawet jako obserwator -piknikowiec). Zapraszamy do nas:)
zawsze środkiem krzyża :)
Cześć jeśli lubisz dobrą zabawę połączoną z wiatrówkami to trafiłeś idealni. Z ta niedzielą może być krucho bo część z nas jedzie na zawody do takich wesołych chłopaków jak my :)
Ale w następnym tygodniu na pewno się spotkamy na forcie
Ale w następnym tygodniu na pewno się spotkamy na forcie
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
No, chyba że chcesz zacząć na prawdę hardkorowo (bo, w sumie to czemu nie?) i wybrać się w niedzielę na zawody do Mikstatu. Jakby co to wolne miejsce w samochodzie jest. Karabinek też się znajdzie...
Steyr HP & TX HC
- Marcin Lamcha
Dziękuję za miłe przywitanie. Myślę, że na zawody przyjdzie jeszcze czas
Na treningach postaram się być, jak tylko będę mógł i niedziela nie będzie handlowa (praca w handlu). W każdym razie czekam z niecierpliwością.
BSA SuperSport 4.5
Konuspro 3-9x40
Konuspro 3-9x40
Jasne
1. Zawody to przede wszystkim dobra zabawa a nie ciśnienie na wynik. No, jesteś nowy. No, raczej nie będziesz trafiał (choć widywaliśmy już bardzo różne rzeczy...
2. Na zawodach nie musisz mieć własnego sprzętu. Zawsze się znajdzie ktoś, kto karabinka użyczy i nauczy co i jak;
3. Kilka godzin spędzonych na zawodach da ci więcej wiedzy na temat strzelania niż pół roku "treningów";
4. Przy na prawdę znikomym, w porównaniu z ceną zakupu własnego sprzętu itd., koszcie jesteś w stanie sprawdzić i się przekonać czy akurat nasza wersja wiatrówkowego hobby jest tym czego szukasz.
Widzisz gdzieś jakieś minusy?
Zatem, jeśli nie jutro w Mikstacie (acz zaproszenie jest nadal otwarte) to może widzimy się 24.04 u nas?
Steyr HP & TX HC
Na zawodach w Forcie jak będę mógł, to na pewno się pojawię
Zdaję sobie też sprawę, że ma to być głównie dobra zabawa, a nie parcie na wyniki. Obawiam się tylko, że sprzęt którego używacie będzie jeszcze długo poza moim zasięgiem
Planując zakup karabinka i oswojenie się ze strzelaniem, myślałem o czymś pokroju Baikała MP-512, Hatsana 55 czy używanej Slavii. Ewentualnie potem odsprzedaż i kupno już czegoś lepszego, jeśli zajawka pochłonie na dobre 
BSA SuperSport 4.5
Konuspro 3-9x40
Konuspro 3-9x40