My będziemy 7.59 okmazgier pisze:OK, o ile tylko pogoda dopisze to ja w sobotę melduję się o 8:00.
Najbliższy weekend
-
najbliższa niedziela
Ostatnio zmieniony 2013-09-03, 18:05 przez Marylka i Heniu, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
najbliższa niedziela
Tomx pisze:panowie a na naramkach w ktorym miejcu ? a w tygodniu ktos strzela po pracy?
-
-
-
wie Pan gdzie jest chotel w Naramowicach to skręcamy tuż przy chotelu i cały czas prosto mijamy po prawej stronie Bross i dalej prosto na dole w lewo i pierwszy zakręt w prawo przejechać pod wiaduktem kolejowym i zobaczy Pan taką drogę w lewo dosłownie z 50m jest to teren zalewowy nadwarciański i tą drogą cały czas prosto i po lewej stronie zobaczy Pan napewno nasze samochody i koniec meta
-
panowie dzis wybrałem sie na mały rekonesansik ,w poszukiwaniu miejscowki na naramowicach ,znalazlem ja ;rozumiem ze punkt bazowy znajduje sie przy słubku zelbetowym z ceramicznym bezpiecznikiem na czubku? fajnie tam jest ,i ten dzwiek lecacego srutu pod wiaduktem pozdrawiam
hw77 +burris (wiatrowka odrzutowiec)/aa prosport vortek + buris timberline(karabinek klasa...zalezy w czyich rekach:))
ciepło ale jeszcze daleka droga przed tobą ;)Tomx pisze:;rozumiem ze punkt bazowy znajduje sie przy słubku zelbetowym z ceramicznym bezpiecznikiem na czubku? fajnie tam jest ,i ten dzwiek lecacego srutu pod wiaduktem pozdrawiam
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
acha to te ślady po ognisku to wasze? jezdziłem sobie tam troche ogladajac rowniez miejscowki nad warta pod katem spinningu podwozie w aucie od tej trawy to swieci mi sie:) pod wieczor troche ludzi sie tam kreci ,a komary masaka pozdr
hw77 +burris (wiatrowka odrzutowiec)/aa prosport vortek + buris timberline(karabinek klasa...zalezy w czyich rekach:))