Liga zimowa 2021/2022 - dyskusja otwarta
Re: Liga zimowa 2021/2022 - dyskusja otwarta
Postaramy się poprawić w kwestii ft. Była zaplanowana jeszcze jedna, ale zapomnieliśmy jej zainstalować....ups
zawsze środkiem krzyża :)
O, więcej celów do spudłowania
Czy to znaczy, że wyniki się nie liczą?
Czy to znaczy, że wyniki się nie liczą?
HFT
- Marcin Lamcha
Zaraz w krzakach , ta figurka była po prostu nieśmiała i dlatego troszkę skryła się w zaroślach.
Od zera do klasy średniej, i to w kilka lat.
Steyr HP & TX HC
Dzięki! Super grupa - wszyscy stanęli na podium! Do zobaczenia w Mikstacie...
Jeśli nie mogę komuś pomóc, to przynajmniej nie przeszkadzam.
Steyr Challenge + Valiant 4-12x40 HFT,
P17
Vygo i Jackalope
Proca
P17
Vygo i Jackalope
Proca
Witajcie.
Czy ktoś mógłby zabrać laptop z dobrą baterią z dostepem do forum i obsługą tabelek wyników bo w moim bateria starcza na 30 minut a to za mało.
Czy ktoś mógłby zabrać laptop z dobrą baterią z dostepem do forum i obsługą tabelek wyników bo w moim bateria starcza na 30 minut a to za mało.
Jeśli nie mogę komuś pomóc, to przynajmniej nie przeszkadzam.
P17
Vygo i Jackalope
Proca
P17
Vygo i Jackalope
Proca
Dzięki Piotrek za szybkie wklejenie wyników.
Taka mała "zgryźliwa " uwaga, a nawet może dwie.
Po pierwsze to w pisowni języka polskiego określone jest dość jednoznacznie jak wygląda liczba " 1 " i liczba " 2 " - dlatego bardzo proszę się trzymać tych dość łatwych wzorów - dzisiaj w przypadku kilku kart miałem dość duży problem z rozszyfrowaniem która liczba jest którą.
Po drugie dodawania do 30 uczą się dzieci, pewnie już w pierwszej klasie podstawówki - nie starajcie się robić im konkurencji , żeby nie zabierać im satysfakcji .
Przepraszam oczywiście to tak w ramach treningu " dystansu" do siebie, mam nadzieję, że Ci którym nie zgadzają się w wyniki w tabeli z tymi które pamiętają z karty nie będą się gniewać. A oczywiście mogą poprosić o zdjęcie swojej karty mmsem w celu rozwiania wątpliwości.
Taka mała "zgryźliwa " uwaga, a nawet może dwie.
Po pierwsze to w pisowni języka polskiego określone jest dość jednoznacznie jak wygląda liczba " 1 " i liczba " 2 " - dlatego bardzo proszę się trzymać tych dość łatwych wzorów - dzisiaj w przypadku kilku kart miałem dość duży problem z rozszyfrowaniem która liczba jest którą.
Po drugie dodawania do 30 uczą się dzieci, pewnie już w pierwszej klasie podstawówki - nie starajcie się robić im konkurencji , żeby nie zabierać im satysfakcji .
Przepraszam oczywiście to tak w ramach treningu " dystansu" do siebie, mam nadzieję, że Ci którym nie zgadzają się w wyniki w tabeli z tymi które pamiętają z karty nie będą się gniewać. A oczywiście mogą poprosić o zdjęcie swojej karty mmsem w celu rozwiania wątpliwości.
Dzięki mazgier za fotki.
Marku, sprawdź proszę maila.
Sławku, ominęła nas dogrywka. Postaram się by było więcej takich okazji.
Marku, sprawdź proszę maila.
Sławku, ominęła nas dogrywka. Postaram się by było więcej takich okazji.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
To moja wina bo coś pochrzaniłem w exelu i robił błąd w przeliczaniu, poprawi do Piotr jak będzie miał chwilę.
zawsze środkiem krzyża :)