Dzięki za odpowiedź. Będę śledził temat i jeżeli coś będzie się działo to chętnie wpadnę. Nie mam też nic przeciwko dołączenia jako członek WSST. Aby zostać członkiem to trzeba się zapisać do kslesnik.pl?WuDe pisze: ↑2022-03-06, 17:00 Część niedzielne spotkania są cykliczne i głównie ja się nimi zajmuje.
Akurat ta niedziela i poprzednia wypadła z powodu zawodów wyjazdowych najbliższą myślę że będzie aktualna. Żeby strzelać ma terenie fortu trzeba być członkiem WSST STRZELEC ale każdy członek może wprowadzić osobę nie zrzeszona więc jeśli chcesz się z nami pobawić nie ma z tym problemu.
Obserwuj wątek napewno będzie informacja kiedy i o której godzinie ja osobiście zapraszam u nas zawsze jest fajnie
Najbliższy weekend
Re: Najbliższy weekend
Jak zostać członkiem to na spotkaniu ci wyjaśnię. KS Leśnik to sekcja łucznicza
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
LG i LG i Dejski
Jakby co to najbliższa niedziela zapowiada się słonecznie. Kto będzie?
Steyr HP & TX HC
Ja bardzo chętnie bym przyszedł ale nie wiem czy moja wiatrówka zostanie dostarczona do weekendu ;) chciałbym ją przetestować i przy okazji pogadać o stowarzyszeniu o czym pisałem już z WuDe.
Nawet jeśli nie zostanie, wpadnij i tak. Pooglądasz i pomacasz nasze wiatrówki. A i postrzelasz też (bo tak to u nas działa ). Na pewno nudził się nie będziesz i sporo, już na sam początek dowiesz.
Steyr HP & TX HC
Na początek crosman copperhead 900 RS z superwiatrowki.pl. Rozważałem różne opcje, również szeroko polecanego hatsana, różne półki cenowe ale stawiłem finalnie na pierwszy wybór.
Super, dzięki za zaproszenie. Myślę, że będę, o której godzinie się spotykacie? Czy można wjechać przez bramę fortu na parking?
Cześć, co do godziny spotkania to zazwyczaj jest to 9.00 lub 10.00. Obserwuj wątek, info będzie. Na teren Fortu nie wjeżdżamy, samochody zostawiamy przed bramą....
Nie do końca. W skład KS Leśnik wchodzą różne sekcje łucznicze (sportowe, tradycyjne) oraz WSST Strzelec jako sekcja strzelecka (wiatrówkowa).
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Macieju wiem ale kolega pytał czy ma się zapisać do KS Leśnik no chyba że chce z łuku to ok
Uwaga:
LG i LG i Dejski
LG i LG i Dejski
Zapraszam w niedzielę na 9:00 na weekendowe spotkanie strzeleckie
Zbiórka przed bramą
Chętne osoby proszę się wpisać lub bardziej nieśmiali na widomość priv
POzdrawiam WuDe
Zbiórka przed bramą
Chętne osoby proszę się wpisać lub bardziej nieśmiali na widomość priv
POzdrawiam WuDe
Uwaga:
LG i LG i Dejski
LG i LG i Dejski
Się wpisuję (no, chyba że jednak bym się nie wykurował do niedzieli...).
Steyr HP & TX HC
Ja się deszczu nie boję...
Zgłaszam się na niedzielę :)