Witam!
Witam!
Pozdrowienia! Nazywam się Sergiej, jestem z Moskwy. Firma w której pracuję otwiera biuro w Poznaniu, planuję tam przyjechać w lutym.
Strzelam do Field Target, mam nadzieję, że wkrótce poznam wielu nowych przyjaciół!
Proszę polecić klub w Poznaniu lub okolicach, w którym można co tydzień trenować.
Strzelam do Field Target, mam nadzieję, że wkrótce poznam wielu nowych przyjaciół!
Proszę polecić klub w Poznaniu lub okolicach, w którym można co tydzień trenować.
Re: Witam!
Привет!
Długo u nas zostaniesz? Jaki masz karabinek?
Co do klubu, to właśnie znalazłeś! Ale póki nie jesteś członkiem, to sam na fort nie wejdziesz, tylko pod "opieką" kogoś z klubu. Wstęp wolny.
Długo u nas zostaniesz? Jaki masz karabinek?
Co do klubu, to właśnie znalazłeś! Ale póki nie jesteś członkiem, to sam na fort nie wejdziesz, tylko pod "opieką" kogoś z klubu. Wstęp wolny.
HFT
- Marcin Lamcha
Cześć fajnie że nas znalazłeś zapraszamy na nasze treningi jak również zawody. Obserwuj forum wszystkiego sie dowiesz
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
LG i LG i Dejski
Dziękuję za miłe powitanie!
Mam walther lg300
To zależy. Może rok, może dłużej, może mniejDługo u nas zostaniesz? Jaki masz karabinek?
Mam walther lg300
jeśli jest czas i benzyna planuję przyjechać na wszystkie zawody nie tylko w Poznaniu ale w całej Polscezapraszamy na nasze treningi jak również zawody
Cześć :)
Jeśli nie mogę komuś pomóc, to przynajmniej nie przeszkadzam.
Steyr Challenge + Valiant 4-12x40 HFT,
P17
Vygo i Jackalope
Proca
Steyr Challenge + Valiant 4-12x40 HFT,
P17
Vygo i Jackalope
Proca
Siemka
Czesć! Wresczie w Poznaniu! Jak dołączyć do klubu?
Część akurat trafiłeś na zawody czyli bierz karabink i zapraszamy tu masz wszystko
viewtopic.php?f=5&t=2418
viewtopic.php?f=5&t=2418
Uwaga:
LG i LG i Dejski
LG i LG i Dejski
Zapraszamy... Nowy zawodnik zawsze mile widziany...