Najbliższy weekend
Re: Najbliższy weekend
Super
Trochę nas będzie, bo jeszcze Marcin mi dał znać, że się pojawi. Najwyżej się wyjdzie na prawy dziedziniec.
Trochę nas będzie, bo jeszcze Marcin mi dał znać, że się pojawi. Najwyżej się wyjdzie na prawy dziedziniec.
HFT
Potwierdzam będę. Jak co mogę być wcześniej. Czy kosimy trawę przed zawodami?
My właśnie wychodzimy z domu, rano mieliśmy mała awarię ze zmywarką i musieliśmy ratować szybko panele przed zalaniem
Edit: dotarliśmy ok 11:40, zadzwoniliśmy dzwonkiem, miła pani nam otworzyła i powiedziała że wszyscy strzelcy uciekli przed deszczem co nie dziwi bo wychodziliśmy to tylko lekko kropiło a jak dojechaliśmy to mocno pada i grzmi . Nie rezygnujemy, podejmiemy próbę dotarcia następnym razem
Edit: dotarliśmy ok 11:40, zadzwoniliśmy dzwonkiem, miła pani nam otworzyła i powiedziała że wszyscy strzelcy uciekli przed deszczem co nie dziwi bo wychodziliśmy to tylko lekko kropiło a jak dojechaliśmy to mocno pada i grzmi . Nie rezygnujemy, podejmiemy próbę dotarcia następnym razem
Ech, lipa. Odjechaliśmy z fortu z @Martinuss jako ostatni i to było około 11:30. Żeby było śmieszniej, widziałem Twój wpis, ale zapomniałem, że forum ma przesunięcie o godzinę i post się wyświetlał jako dodany o 10:21 zamiast o 11:21. Tak to bym pewnie poczekał.
Spróbujemy jutro.
EDIT: poprawiłem sobie strefę czasową.
Spróbujemy jutro.
EDIT: poprawiłem sobie strefę czasową.
HFT
A jak dojechaliśmy do domu to przestało padać . Ale przynajmniej skorzystaliśmy z okazji i wstąpiliśmy do tartaku przy forcie po deski na łóżko
Hej,
Jutro niby nie ma padać. Czy jutro będzie ktoś na forcie? Jeśli tak to w jakich godzinach?
Jutro niby nie ma padać. Czy jutro będzie ktoś na forcie? Jeśli tak to w jakich godzinach?
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Cała fosa tylko dla mnie była! Nawet zaprzyjaźniłem się z kilkoma ślimakami. A tak na poważnie:
Nie wiem, który zapominalski zostawił spinnera wbitego w fosie, ale go wyciągnąłem i zaniosłem do stróżówki.
Nie wiem, który zapominalski zostawił spinnera wbitego w fosie, ale go wyciągnąłem i zaniosłem do stróżówki.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Mi brakuje jednego, więc chyba ja jak uciekaliśmy przed deszczem ;)
- Marcin Lamcha
A było go na Olx wystawić.......
Od zera do klasy średniej, i to w kilka lat.
Zaraz tam "uciekaliśmy"... żadne takie. Podjęliśmy w pełni samodzielną i niczym niewymuszoną decyzję o zwinięciu manatków i powrocie do domu. To, że akurat zaczęło lać to tylko przypadek! I nie ma żadnego znaczenia, że przyszliśmy 2 minuty wcześniej
HFT
Planuję być w sobotę od ok. 10tej. Zaprosiłem dwie pary znajomych. Potencjalni uczestnicy niedzielnych zawodów.
Nie sztuką jest trafić, sztuką jest ucelować.
Super, tak trzymać. Każdy jest mile widziany...Dobrze byłoby się jeszcze zapisać, żeby Marek wiedział ile kupić jadła
zawsze środkiem krzyża :)
Hej, będzie ktoś jutro od rana ?