Liga letnia 2021 - Dyskusja otwarta
Re: Liga letnia 2021 - Dyskusja otwarta
Ilu chętnych na sobotę?
Jak od rana to spoko.
1.slawol75
2.esmar
3.Andrew
4.Łysy - obojętnie czy sobota czy niedziela
5.
6.
7.
8.

Jak od rana to spoko.
1.slawol75
2.esmar
3.Andrew
4.Łysy - obojętnie czy sobota czy niedziela
5.
6.
7.
8.
19 czerwca idę na wesele, więc w weekend się nie zobaczymy.

HFT

Żeby to miało sens w sobotę musi być chętnych min 6 osób. Jeśli nie będzie, robimy wszystko w niedzielę trochę wcześniej, powiedzmy o 7.30

zawsze środkiem krzyża :)

Nie ludzka godzina, ale co zrobić. Będę.

Spoko, damy radę. Postaramy się wykorzystać drzewa i cień które mamy...Wszystko według planu, tak jak miało być. Temat organizacyjny przeniesiony na wewnętrzne forum.

zawsze środkiem krzyża :)

Niestety nie mogę przyjechać w niedzielę.  Do następnego.  Pozdrawiam.

zawody startują zgodnie z planem o 11 ?

UWAGA   UWAGA
 UWAGA   UWAGA
 UWAGA   UWAGA
 UWAGA   UWAGA
  UWAGA   

Kilka informacji organizacyjnych.
1. Zwracamy się z prośbą o WCZEŚNIEJSZE przybycie bo prawdopodobnie uda nam się wystartować najpóżniej o 10.30 - dla dobra nas wszystkich
Osoby podróżujące autostradami płatnymi pamiętajcie, że na bramkach może być różnie.
1. Pamiętajmy również, że pogoda ma być mocno słoneczna z naciskiem na "mocno" 

A. Dlatego pamiętajcie o energii karabinków żeby były zgodne z regulaminem uznajemy jako wartość graniczną 245 m/s na JSB Exact w dwóch
próbach, przynajmniej jedna próba musi być prawidłowa. Drugi warunek śrut nie może być zgnieciony lub pogryziony przez "kota" 

, uprzedzając pytania - "lub przez inne stwory" 

jest bardzo prawdopodobne, że zrobimy kontrolę prędkości w trakcie zawodów.
B. Organizator zapewnia wodę do picia w ilości wystarczającej ale zawsze warto mieć coś swojego jakby nasza się "zagotowała" 

UWAGA
 UWAGA   UWAGA
 UWAGA   UWAGA
 UWAGA   UWAGA
  UWAGA   
 Kilka informacji organizacyjnych.
1. Zwracamy się z prośbą o WCZEŚNIEJSZE przybycie bo prawdopodobnie uda nam się wystartować najpóżniej o 10.30 - dla dobra nas wszystkich
Osoby podróżujące autostradami płatnymi pamiętajcie, że na bramkach może być różnie.
1. Pamiętajmy również, że pogoda ma być mocno słoneczna z naciskiem na "mocno"

A. Dlatego pamiętajcie o energii karabinków żeby były zgodne z regulaminem uznajemy jako wartość graniczną 245 m/s na JSB Exact w dwóch
próbach, przynajmniej jedna próba musi być prawidłowa. Drugi warunek śrut nie może być zgnieciony lub pogryziony przez "kota"

, uprzedzając pytania - "lub przez inne stwory"

jest bardzo prawdopodobne, że zrobimy kontrolę prędkości w trakcie zawodów. B. Organizator zapewnia wodę do picia w ilości wystarczającej ale zawsze warto mieć coś swojego jakby nasza się "zagotowała"

Tak mi wpadło do głowy jak ktoś ma taki parasol plażowy to może zabrać ustawi się w najgorszych miejscach na stanowiskiem strzeleckim.
Ja wezmę

Ja wezmę
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski

WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
Dzięki WSST, bywać u Was na zawodach to sama przyjemność, jak zawsze dobrze się bawiłem za co raz jeszcze dziękuję. Dziś żar z nieba się lał i jak zawsze wiatr przeszkadzał  Nich żałuje ten kto nie był, jak ja ostatnio
 Nich żałuje ten kto nie był, jak ja ostatnio 
Do zobaczenia na następnej imprezie.

Do zobaczenia na następnej imprezie.
"Secreti ac Efficaces"

W imieniu członków WSST Strzelec w Poznaniu bardzo dziękuję Wszystkim Uczestnikom dzisiejszych " Słonecznych" zmagań na gościnnym Forcie VI i Serdecznie Gratuluję i Tym z góry listy i z dołu za cierpliwość i wytrwałość.
Faktycznie Słoneczko i brak chmur umożliwiło przyjemne ciepłe doznania a wiejący, przyjemny wiaterek pozwalał na chwilę zapominać o skwierczącym i spoconym ciele. Ale też dociskał, podwiewał, przewiewał w lewo lub w prawo nasze skrupulatnie selekcjonowane śrucinki które próbowaliśmy wysyłać z większym lub mniejszym sukcesem w stronę kilzon.
Jeszcze raz bardzo Wam dziękujęmy i zapraszamy na kolejne zawody już w sierpniu.
Ps: Wyniki są już wpisane, oczekują tylko na edycję w odpowiednich wątkach i powinny pojawić się dzisiaj póżnym wieczorem.

Faktycznie Słoneczko i brak chmur umożliwiło przyjemne ciepłe doznania a wiejący, przyjemny wiaterek pozwalał na chwilę zapominać o skwierczącym i spoconym ciele. Ale też dociskał, podwiewał, przewiewał w lewo lub w prawo nasze skrupulatnie selekcjonowane śrucinki które próbowaliśmy wysyłać z większym lub mniejszym sukcesem w stronę kilzon.
Jeszcze raz bardzo Wam dziękujęmy i zapraszamy na kolejne zawody już w sierpniu.
Ps: Wyniki są już wpisane, oczekują tylko na edycję w odpowiednich wątkach i powinny pojawić się dzisiaj póżnym wieczorem.
Hej! Pyry kochane :) Dziękuję Wam za te zawody ! Tego mi brakowało.

https://www.youtube.com/watch?v=eWkrQQly6xU
DGST Beaver

DGST Beaver
Dzięki wielkie za super zawody plusy z dużą ilość wody na torze i przemyślany tor aby skorzystać z cienia i jednocześnie nie robić nudnego toru. Wiatr zrobił swoje… gratulacje dla wszystkich zwycięzców. Do zobaczenia na następnych zawodach :)

DGST Beaver

Jeśli nie mogę komuś pomóc, to przynajmniej nie przeszkadzam. 
Steyr Challenge + Valiant 4-12x40 HFT,
P17
Vygo i Jackalope
Proca

Steyr Challenge + Valiant 4-12x40 HFT,
P17
Vygo i Jackalope
Proca
Gratulacje dla wszystkich uczestników, a ode mnie specjalne gratki dla Pawła, który swoje pierwsze podium wystrzelał :)