(S) HW100 FSB nie nowy, ale nie używany

Oferty zakończone / usunięte
kombatant

(S) HW100 FSB nie nowy, ale nie używany

Post autor: kombatant »

Przedmiotem sprzedaży jest sam karabinek PCP HW100 FSB (z osłoną lufy), właściwie bez śladów użytkowania i prawie nie strzelany. Karabinek ma kilka lat, ale nigdy nie był używany nawet w strzelaniu ogródkowym (poza moim w ostatnim okresie w celu testów). Z pewnych powodów typowy "leżak".
Do sprzedaży/użytkowania po "leżakowaniu" wymienione zostały na wszelki wypadek wszystkie oringi i uszczelnienia w jednym ze znanych w środowisku strzeleckim serwisów (dodatkowe info na priv).
W zestawie: zamontowany tłumik, 1 magazynek, wkładka 1-strzałowa, przetoczka do ładowania, przejściówka do ładowania, przejściówka do spuszczania powietrza.

Cena 4.250,-

Karabinek oczywiście w limicie, ale sprzedaż dla osób posiadających dowód osobisty. Możliwość sprawdzenia organoleptycznego (strzelanie, chrono) u mnie w Koszutach.
Foto na adres mail albo np tu:
https://sprzedajemy.pl/hw100-fsb-karabi ... nr64040051

Mam całe dodatkowe wyposażenie niezbędne/przydatne, ale do odrębnych ustaleń:
- butla 6l 300/450 niemal nówka z pierwszą legalizacją 2020/03
- trzy lunety do wyboru mDOT 4-16x42, duży DOT 6-24x42 (obydwie używane) i Leapers UTG 6-24x50 z podświetleniem - stan nie używany
- nowy kufer dopasowany długością do tego karabinka bez demontażu tłumika z dwoma zamkami na szyfr i dwoma zatrzaskowymi.

W innym ogłoszeniu jest AirArms s400F i w zależności od tego, który karabinek pierwszy znajdzie nowego właściciela, to drugi zostaje u mnie.
kombatant

Re: (S) HW100 FSB nie nowy, ale nie używany

Post autor: kombatant »

Nieaktualne.
Jeden z zestawów + Leapers w trakcie realizacji, a więc drugi zostaje u mnie.
A.
Zablokowany