Ponieważ mam w tej chwili dwa zestawy teoretycznie podobne: AA oraz HW i obydwa w idealnym stanie, wystawiłem jeden z nich na Sprzedajemy i na OLX (tam są zdjęcia, a więcej na adres @). Padło na AA, chociaż sylwetka karabinka bardzo mi leży, a poprzedniego staruszka mieliśmy chyba więcej niż 10 lat...
A więc:
Przedmiotem sprzedaży jest sam karabinek Air Arms s400F niemal nówka, właściwie bez śladów użytkowania i prawie nie strzelany. Produkcja marzec 2020 (widoczna na kartuszu na zdjęciach na S i O).
Natomiast karabinek usprawniony:
- zamontowany regulator - wartość ok. 320,-
- końcówka QF do ładowania
- odpowiednia przetoczka do QF - wartość ok. 250,-
- spust typu sportowego - nie pamiętam ceny, ale nie za darmo...
- tłumik (używany, z poprzedniego karabinka, ale jest lepszy od nowego) - ok. 150,- wg mojej wyceny.
Cena 2.700,- Gdyby ktoś mnie chciał uświadomić, że przeginam, to proszę bez szczypania się... Przyjmę z pokorą..
Mam całe dodatkowe wyposażenie niezbędne/przydatne, ale do odrębnych ustaleń:
- wkładka z magazynkiem na 9 śrutów
- butla 6l 300/450 z tego samego okresu 2020/03
- dwie lunety do wyboru mDOT 4-16x42 i Leapers 6-24x50 z podświetleniem - stan idealny
- używany kufer STEYR dopasowany długością do tego karabinka bez demontażu tłumika - ale razem z karabinkiem lub po sprzedaży karabinka
- nówka kufer AA mniejszy, dopasowany do karabinka z separatorem zamiast tłumika
i jeszcze parę innych niezbędników.
A.
Air Arms s400F, wiatrówka prawie nówka
- Marcin Lamcha
Re: Air Arms s400F, wiatrówka prawie nówka
Od zera do klasy średniej, i to w kilka lat.
Kufer AA mniejszy zmienił właściciela.
A.
A.
Nieaktualne.
Proszę o usunięcie.
A.
Proszę o usunięcie.
A.