Najbliższy weekend
Re: Najbliższy weekend
Marcinie, to był wpis z zeszłego tygodnia. W ten weekend nie będzie mnie niestety.
"Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy." Bruce Lee
(.22 LR, 5,45x39, .32 S&W LWC, 9x19, 12/76)
A, w takim razie, ktoś poza mną się w tę niedzielę na Fort wybiera?
Steyr HP & TX HC
Ja się wybieram z wnuczkami. Mogę przywieźć "zero" i ustawić.
Będę na 10 - wcześniej dziewczyny mi nie wstaną.
Będę na 10 - wcześniej dziewczyny mi nie wstaną.
Gieniu - wiedziałem że kiedyś uderzysz ze wzmożoną siłą...
Steyr + vortex viper
Hahaha! Dziewczyny - zwłaszcza starsza - chciały zobaczyć fort od środka. Strzelanie nie dla nich.
Dziedzice karabinków to dopiero mi się porodzili. Czwórka ich jest to myślę, że któryś "zapali".
A teraz, kolego Jacku proszę ładnie zapisać się na najbliższe zawody!
Dziedzice karabinków to dopiero mi się porodzili. Czwórka ich jest to myślę, że któryś "zapali".
A teraz, kolego Jacku proszę ładnie zapisać się na najbliższe zawody!
Witam.
Zostałem właścicielem wiatrówki, więc teraz zastanawiam się gdzie byto można z niej postrzelać w Poznaniu.
Chętnie bym do kogoś dołączył.
Zostałem właścicielem wiatrówki, więc teraz zastanawiam się gdzie byto można z niej postrzelać w Poznaniu.
Chętnie bym do kogoś dołączył.
Strzelamy w forcie VI na końcu ulicy Dojazd. Treningi odbywają się zwykle w niedziele, rozpoczęcie ok godz. 9-tej. Śledź ten temat, bo decyzja o treningu zapada piątek-sobota. Zbiórka przed bramą, bo jak nie jesteś członkiem WSST, to ochrona Cię nie wpuści. Jaki masz sprzęt, bo to determinuje cele w które dasz radę trafić?
"Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy." Bruce Lee
Ok, będę śledzić.
U mnie Browning X-Blade II 5,5mm. Lunety jeszcze na razie nie mam...
Dziękuję za szybką odpowiedz.
U mnie Browning X-Blade II 5,5mm. Lunety jeszcze na razie nie mam...
Dziękuję za szybką odpowiedz.
Najbliższy weekend to Dni Twierdzy - może być ciężko ze strzelaniem w fosie, ale mała polowa strzelnica jak najbardziej do ogarnięcia.
Nie sztuką jest trafić, sztuką jest ucelować.
-
Najbliższy weekend nie ma naszego strzelania bo tam będą jeżdziły motory z przejażdżką , naszego strzelania też nie ma ze względu na bezpieczeństwo Corona wirusa mam na myśli na Dni Twierdzy
Najblizsze strzelanie jeśli ktoś będzie strzelał to na następny tydzien .
Najblizsze strzelanie jeśli ktoś będzie strzelał to na następny tydzien .
W sobotę będzie można postrzelać na forcie, nie tylko w fosie. Jeśli ktoś ma czas zapraszamy na 8. Ustawimy 2-3 stanowiska, w zależności od potrzeby. Kto co potrzebuje. A i skosić coś będzie przedtem można:)
Jeśli komuś pasuje bardziej niedziela proszę pisać. Możemy zostawić te stanowiska, pod warunkiem że ktoś zadeklaruje się je złożyć.
Jeśli komuś pasuje bardziej niedziela proszę pisać. Możemy zostawić te stanowiska, pod warunkiem że ktoś zadeklaruje się je złożyć.
zawsze środkiem krzyża :)
Postaram się dołączyć. Nigdy wcześniej nie byłem w forcie. Mam podjechać do bramy? Jak to wygląda?