Cześć,
mam na imię Marek i jestem tu nowy. Chciałbym mieć okazję zobaczyć strzelnicę w Forcie i sprawdzić, jak działacie. Kupiłem GAMO ROADSTER IGT GEN2 KAL 4,5MM i do tego mam Hawke 3-9x50.
Do zobaczenia.
P.S.
gdzie poza fortem można postrzelać w Poznaniu? Czy w Forcie można strzelać poza wyznaczonymi godzinami treningów?
Siema
Re: Siema
Joł,
na Forcie można postrzelać w obecności członka WSST, osoby postronne same wejść nie mogą. Zazwyczaj (jak nie epidemii) to w niedzielę o 9 rano zbiórka i tak do 12 można popykać.
Co do strzelania w innych miejscach to każdy ma jakiś sposób: strzelnica, działka, las, ja strzelam na zamkniętej drodze pomiędzy polami (a ostatnio nawet w firmie).
Zależy kto gdzie mieszka i jakie ma możliwości. Koledzy mieszkający w samym Poznaniu pewnie coś podpowiedzą.
Do zobaczenia
na Forcie można postrzelać w obecności członka WSST, osoby postronne same wejść nie mogą. Zazwyczaj (jak nie epidemii) to w niedzielę o 9 rano zbiórka i tak do 12 można popykać.
Co do strzelania w innych miejscach to każdy ma jakiś sposób: strzelnica, działka, las, ja strzelam na zamkniętej drodze pomiędzy polami (a ostatnio nawet w firmie).
Zależy kto gdzie mieszka i jakie ma możliwości. Koledzy mieszkający w samym Poznaniu pewnie coś podpowiedzą.
Do zobaczenia
Jeśli nie mogę komuś pomóc, to przynajmniej nie przeszkadzam.
Steyr Challenge + Valiant 4-12x40 HFT,
P17
Vygo i Jackalope
Proca
Steyr Challenge + Valiant 4-12x40 HFT,
P17
Vygo i Jackalope
Proca
- Marcin Lamcha