Liga Zimowa WSST 2019/2020 - Dyskusja otwarta
Jeszcze troszkę to będzie więcej sprężyn niż PCP :D mój kolega kupił TXa więc chyba na stałe u nas zagości a jest szansa że na kolejnych zawodach będą dwie całkiem nowe osoby :)
Jeśli nie mogę komuś pomóc, to przynajmniej nie przeszkadzam.
Steyr Challenge + Valiant 4-12x40 HFT,
P17
Vygo i Jackalope
Proca
Steyr Challenge + Valiant 4-12x40 HFT,
P17
Vygo i Jackalope
Proca
Też sobie trzasnąłem TX HC po Hoganie, a co tam , nigdy ze sprężyn strzelać nie umiałem więc czas się nauczyć.
Na przyszłe zawody się jeszcze nie nauczę ale kto wie co będzie w marcu
Tomix mnie ostatnio goni i goni, że nawet z biodra strzelać się nie da to się podszkolę i będzie musiał trochę więcej czasu leżeć na macie żeby ograć nowe grono sprężynkowców.
Na przyszłe zawody się jeszcze nie nauczę ale kto wie co będzie w marcu
Tomix mnie ostatnio goni i goni, że nawet z biodra strzelać się nie da to się podszkolę i będzie musiał trochę więcej czasu leżeć na macie żeby ograć nowe grono sprężynkowców.
Łysy pogieło Cie Sks Ci minoł?;).Przywiez tx na najbliższe zawody.Pogadamy, a znajac Twoje zacieciecie opanujesz temat.Dzis byliśmy z Krystianem na Łęsku postrzelalismy z Diany 75 w moim wieku, z dioptera na 40m.To jest wyzwanie:)
hw77 +burris (wiatrowka odrzutowiec)/aa prosport vortek + buris timberline(karabinek klasa...zalezy w czyich rekach:))
-
-
Witam, jestem u was nowy i zielony
Według formularz itp. były zapisy na FT i tak się zapisałem, ale pytanie ile musi się zapisać minimum osób na FT aby ta konkurencja się odbyła? Pytam bo nie wiem czy mam dzień przed wyjazdem zaglądać na listę czy mogę spokojnie do was wpadać?
Mam kawałek do was i nie chciałbym aby pocałować w klamkę i wracać tylko postrzelać, ponieważ słyszałem, że fajne warunki do nauki macie(szczególnie jeśli chodzi o wiatr)
Według formularz itp. były zapisy na FT i tak się zapisałem, ale pytanie ile musi się zapisać minimum osób na FT aby ta konkurencja się odbyła? Pytam bo nie wiem czy mam dzień przed wyjazdem zaglądać na listę czy mogę spokojnie do was wpadać?
Mam kawałek do was i nie chciałbym aby pocałować w klamkę i wracać tylko postrzelać, ponieważ słyszałem, że fajne warunki do nauki macie(szczególnie jeśli chodzi o wiatr)
Re: Liga Zimowa WSST 2019/2020 - Dyskusja otwarta
Sławol 75 nie tylko wykupuje cały śrut z forum, ale jeszcze zapisuje się dwa razy na zawody. Pewnie dlatego, żeby ten śrut jakoś wystrzelać
Nie sztuką jest trafić, sztuką jest ucelować.