Witajcie Wszyscy.
Witajcie Wszyscy.
Cześć. Mam na imie Marcin.Od dłuższego już czasu przeglądam Wasze forum. Musze przyznać jest jest mega fajne i pomocne. Swoją przygodę ze strzelectwem dopiero zaczynam więc jestem totalnie zielony w temacie. Dzięki wiadomością uzyskanym dzieki Wam zapadła decyzja o zakupie HW 97k. Dmuchawka mam nadzieje ze w przyszłym tygodniu dotrze na poprawki do Pana Waldka Hogana. Już sie nie mogę doczekać kiedy bedzie u mnie w domu. Korzystając z okazji chcę zapytać czy mógłbym sie pojawić kiedys na Waszym strzelaniu naprzyklad w forcie i popytać o interesujące mnie rzeczy?? Byłoby super móc skorzystać z rad doświadczonych kolegów. Pozdrawiam wszystkich i życzę samych 10tek.
Cześć,
będzie kolejny fotograf na zawody, jak mniemam po nicku :)
Obserwuj wątek "Najbliższy weekend", zazwyczaj w piątek, sobotę ktoś z członków sekcji deklaruje obecność w niedziele rano na forcie i wtedy można się podłączyć.
Chłopaki mają mega wiedzę i chęć do pomocy - nie zawiedziesz się.
Pozdrawiam
Piotr
będzie kolejny fotograf na zawody, jak mniemam po nicku :)
Obserwuj wątek "Najbliższy weekend", zazwyczaj w piątek, sobotę ktoś z członków sekcji deklaruje obecność w niedziele rano na forcie i wtedy można się podłączyć.
Chłopaki mają mega wiedzę i chęć do pomocy - nie zawiedziesz się.
Pozdrawiam
Piotr
Jeśli nie mogę komuś pomóc, to przynajmniej nie przeszkadzam.
Steyr Challenge + Valiant 4-12x40 HFT,
P17
Vygo i Jackalope
Proca
Steyr Challenge + Valiant 4-12x40 HFT,
P17
Vygo i Jackalope
Proca
Czesc Marcinie.Fajny wybór na pierwsza wiatrówke, jest to topowy produkt.Nie trafisz to jest Twoja wina nie sprzetu
Witam Cie w gronie sprezynowców WSST i mysle, ze nie zrezygnujesz z tego napedu i bedziesz doskonalic technike.Pozdrawiam
Witam Cie w gronie sprezynowców WSST i mysle, ze nie zrezygnujesz z tego napedu i bedziesz doskonalic technike.Pozdrawiam
hw77 +burris (wiatrowka odrzutowiec)/aa prosport vortek + buris timberline(karabinek klasa...zalezy w czyich rekach:))