żądny,żądny,że w piątek Pan Sławek miał zamknięty sklep i trza było pożyczyć natomiast się wspaniale strzelało cisza błoga i wszystko wychodziło cel super
Ostatnio zmieniony 2013-08-17, 16:41 przez Marylka i Heniu, łącznie zmieniany 1 raz.
Hej!
Chętnie bym zerknął na Waszą miejscówkę, ale czy można tam dojechać czymkolwiek, czy tylko 4x4??
Może przy okazji pogadamy coś i obejrzymy pole do większych jesiennych zawodów w sylwetkach (albo na koniec Waszego cyklu pucharowego)?
A.
kombatant pisze:Hej!
Chętnie bym zerknął na Waszą miejscówkę, ale czy można tam dojechać czymkolwiek, czy tylko 4x4??
Może przy okazji pogadamy coś i obejrzymy pole do większych jesiennych zawodów w sylwetkach (albo na koniec Waszego cyklu pucharowego)?
A.
Jak nie nie chcesz błądzić to ja będę startował z domu kole 8,45. Podjedź do mnie (Sanocka 22 A) i dalej pojedziemy razem. Pozdrawiam po długim czasie nie bytu!
4x4 - kto z nas ma - na palcach jednej ręki, w tej chwili każde auto dojedzie. Na forum bywasz, więc namiary zapewne znasz, jeśli nie - https://maps.google.pl/maps?q=52.448523 ... 1&t=h&z=18
od Czarnucha bądź od Karpiej
właśnie obejrzałem zdjęcia z dzisiaj na naszym FB.
Marcin jak zwykle daje przednie komentarze nie mam konta na FB więc skomentuję tu: aber leider nicht immer