Najbliższy weekend
mahonxx pisze:a potem nie odbieraj telefonów, zobaczysz jak będzie się cieszyć kiedy wrócisz do domuPatrykd pisze:Wyjdź z domu jak jeszcze będzie spałaGrossus pisze:Ja może pojadę na czarnucha, ale raczej koło południa. Ehh, te baby...
Powrót ze strzelnicy na poligon
OGŁOSZENIE!!! Zamienię dobrą prace w dynamicznie rozwijającym się kraju na zasiłek w krajach starej uni.
LGM-2-?????
LGM-2-?????
Niestety nie dotarłem na Czarnucha. Byłem na tym pikniku historycznym na forcie Va. Krótkie zwiedzanie i kilka atrakcji. Było min strzelanie z wiatrówki. Crosman Remington Summit z jakąś dziwną lunetą. Wierzgał i w ogóle chinina. Nic ciekawego.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Jacku,przedewszystkim dziękuje,że mogłem postrzelać Twoim karabinkiemhugo pisze:a nasz nowy kolega Artur zarażony już PCP-em Przekonuję go do sprzedaży PS-a...
Dziś pierwszy raz strzelałem z PCP-a i przyznam,że taki karabinek ma swój urok.W domu już na spokojnie przemyślałem temat,i jeśli kiedyś będę miał PCP-a,to raczej równolegle z PS-em,a nie zamiast niego.Trochę już nim postrzelałem i poprostu polubiłem go,przyzwyczaiłem się.Po za tym za kilka dni przejdzie on gruntowny serwis u Hogana,więc tymbardziej żal byłoby się go pozbywać,więc póki co - zostaję na sprężynie
A wyniki,cóż - są priorytety i prioryteciki
Dzięki jeszcze raz,pozdrawiam wszystkich,i do niedzieli !
w tej kwestii chyba nie tylko Ty nie masz powodów do narzekańGrossus pisze:Na to nie narzekamhugo pisze:liczy się wynik...
nawet nie trzeba daleko szukać przykładu - Marek na ostatnich zawodach zostawił za sobą niejednego PCP-a,jednocześnie będąc blisko ścisłej czołówki HFT1 - można? można
pozdrawiam!