Też będę w sobotę , i chcę zaliczyć sylwetki, karabin i pistolet i nHFT a w niedzielę HFT , jeśli nadaję się do drużyny to proszę mnie dopisać (ale po ostatnim wyniku w Mikstacie to sam nie wiem czy się nadaję )
Już nigdy nie piję księżycówki przed zawodami, dzisiaj strzeliłem kilkanaście stojaków i skutecznośc 80 % a w Mikstacie lufą mogłem flagą operować na wiecu.
łysy, Miejsce w drużynie masz zapewnione. Nie widziałem Cię na liście startowej.
Jak będą miejsca możemy Ciebie i Michała zgarnąć, bo pewnie pojedziemy przez Toruń.
Przed zawodami tylko markowe trunki
Ja także się wybieram choć nie wiem jeszcze czy na coś więcej poza HFT. Jeśli nie będzie wystarczającej liczby dobrych strzelców do skompletowania drużyny to piszę się na rezerwowego . Oczywiście będę strzelał HFT2
Do Gdyni jadę z panią i będziemy nocować u rodzinki. Za podwózke dziękujemy. Jeśli nie będzie wystarczającej ilości osób do drużyny czujących się na siłach. Proszę mnie dopisać.
Właściwie do megabusa bym się zapisał a nocleg mam u siostry lub syna w gdańsku więc tylko podwózka i miłe towarzystwo.
Chyba , że będziecie mieli jakiś fajny nocleg gdzieś niedaleko to bym chętnie się zintegrował .
Ostatnio zmieniony 2019-03-20, 22:50 przez lysy, łącznie zmieniany 1 raz.
Eeeeee czemu tylko 4 godziny. mozna jechać rano, się zabukować zdrzemnąć do 13 i pojechać na zawody na 14 jak znam życie to bedzie bardzo dobra godzina póżniej od 17 do 20.30 też można dwie godziny sobie poleżeć
A potem już z szybki nocnik i o 23 w łóżeczkach.
A ja biore to szerokie łóżko
Jakby ktoś mial paczkę expresa na sprzedanie to niech zabierze jutro ze sobą. potrzebuję do sylwetek do pistoletu, chciałem dokupić u siebie ale nigdzie nie było