Kupno wiatrówki.
- aligator73
Kupno wiatrówki.
Witam. Chce kupić sobie kolejne strzeladło. Zaglądam na forum lecz nie jestem członkiem WSST. Czy u Pana Sławka na Chwaliszewie można liczyć na jakiś rabat przy konkretnym zakupie (ok1000)? Dotychczas kupowałem tam tylko śrut bez pytania o jakieś zniżki, a nie chce się fałszywie podszywać pod członkostwo. I dlatego pytam.
Hatsan 90 QT 4.5, Hatsan 25 SuperCharger QT 5.5 Vortex, Makarow MP-654K, CP1-M 4.5, Crosman 1077, Lider-45, Hatsan20.
Pozdrawiam Maciej
Pozdrawiam Maciej
- aligator73
- aligator73
A ja proponuję coś innego.WuDe pisze:I to szybkoaligator73 pisze:Nie chce zapeszać więc może pochwale się jak kupię. Taka zachcianka. Żona dała zielone światło wiec szybciutko korzystam.
Zielone już jest - i słowo się rzekło itd....... mam nadzieję.
Ale niedługo Gwiazdka i może zamiast skarpetek/krawata pod choinkę może coś doliczyć do budżetu?
A.
- aligator73
To już jest kwota po naciągnięciu budżetu niestety. I raczej Was rozczaruje, bo to ma być coś w 5,5 do zabawy czyli puchy inne takie. Niestety nie mam aspiracji stawania na podium, a przynajmniej na razie. Może kiedyś wreszcie wbije na zawody i wtedy będę marzył o HW. A na razie sprawie sobie kolejnego puszkobijcę. Ale nie kupie na Chwaliszewie, zmiana planów. Oj gdybyście wiedzieli co chciałem kupić to w tej chwili paru by się zakrztusiło, albo zaniosło szalonym śmiechem. Ale spoko jak kupie to się pochwale, kto będzie czuł potrzebę to mnie objedzie. Ktoś musi Wam dostarczać rozrywki
Hatsan 90 QT 4.5, Hatsan 25 SuperCharger QT 5.5 Vortex, Makarow MP-654K, CP1-M 4.5, Crosman 1077, Lider-45, Hatsan20.
Pozdrawiam Maciej
Pozdrawiam Maciej
Myślę że nie znajdziesz tu tematu nabijania się z kogoś bo ma wiatrówkę do dezintegracjialigator73 pisze: Ale spoko jak kupie to się pochwale, kto będzie czuł potrzebę to mnie objedzie. Ktoś musi Wam dostarczać rozrywki
Pochwal się wszystko co strzela ma na tym forum racje bytu co do zawodów na pudle jest zawsze trzech reszta robi to dla przyjemności więc nie pitol o aspiracjach i przyjedz się pobawić w towarzystwie.
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
- aligator73
No dobra, mam nadzieję, że mi się upiecze. Ale od początku. Plan był taki, miałem kupić w kalibrze 5,5 w drewnie. Miał być Harnaś95, potem szukałem H135. Do Sławka miałem jechać oglądać... H155 Taki muszkiet 5kg, odrzut jak AK Ale na szczęście mam kochana żonkę i mi się spytała czy jestem pewny i co chciałbym najbardziej? Nie wiem czy oczekiwała takiej odpowiedzi, bo powiedziałem że może jakieś PCP... No i dzięki niej Artemis M11 już do mnie leci Teraz skądś muszę butle załatwić, abo pumpkę. To tyle
- aligator73