Zawody 6/10 - 11.08.2013
Tak, kolejne zawody za nami, mam nadzieję że się podobało?
Dziękuję wszystkim uczestnikom, zwłaszcza tym którzy pomagali w organizacji a to w zasadzie wszyscy. Cieszę się, że jak zwykle odwiedzili nas goście z LGST i kilku nowych kolegów - razem 24 zawodników, oraz osoby towarzyszące.
Wszystkie ostatnio poczynione inwestycję okazały się niezwykle trafione. Namiot ochronił na tak przed słońcem jak i deszczem, kosa wczoraj dokonywała cudów chińskiej techniki.
Dla mnie było naprawdę super! Widać że się rozwijamy.
ps. Dziękuję kol. z LGST za pożyczenie namiotu.
Dziękuję wszystkim uczestnikom, zwłaszcza tym którzy pomagali w organizacji a to w zasadzie wszyscy. Cieszę się, że jak zwykle odwiedzili nas goście z LGST i kilku nowych kolegów - razem 24 zawodników, oraz osoby towarzyszące.
Wszystkie ostatnio poczynione inwestycję okazały się niezwykle trafione. Namiot ochronił na tak przed słońcem jak i deszczem, kosa wczoraj dokonywała cudów chińskiej techniki.
Dla mnie było naprawdę super! Widać że się rozwijamy.
ps. Dziękuję kol. z LGST za pożyczenie namiotu.
Postrzelał bym z czegoś, np. z 88.
To była naprawdę fajna impreza!Organizacja,ekipa,atmosfera spotkania - wypaliło wszystko,i myślę,że nawet te kilkanaście minut deszczu nie było w stanie zepsuć tej imprezy.Warto też wspomnieć o samym terenie.Dzięki tym wszystkim pagórkom,dołkom i nierównościom,moim zdaniem daje on całkiem spore możliwości konfiguracyjne,jeśli chodzi o rozstawienie figurek itd.Chciałbym tu wszystkim podziękować za wszystko,w szczególności Jackowi (dzięki niemu trafiłem na miejsce zawodów),Patrykowi,za możliwość pomiaru karabinka,oraz Tomkowi i Markowi z HFT2 (też mam zamiar strzelać w tej kat.),za wszelkie rady i wskazówki,dzięki którym mnie żółtodziobowi udało się dziś zdobyć pierwsze punkty na pierwszych w życiu zawodach
P.S. Tomek,odrazu po zawodach pojechałem do Militaria po te butlerki :),ale okazało się że mają w wyprzedaży już tylko kilka małych rozmiarów do lunet o śr.obiekt. ok. 30 mm,dlatego poszukam gdzieś indziej.
Pozdrowienia dla wszystkich i dozobaczyska !
Artur
P.S. Tomek,odrazu po zawodach pojechałem do Militaria po te butlerki :),ale okazało się że mają w wyprzedaży już tylko kilka małych rozmiarów do lunet o śr.obiekt. ok. 30 mm,dlatego poszukam gdzieś indziej.
Pozdrowienia dla wszystkich i dozobaczyska !
Artur
Jak zwykle wysoki profesjonalizm to chyba najlepsze zawody,zaplecze techniczne dzięki Tomkowi zapewnione,tor zaprojektowany przez Jacka był sprawiedliwy i ciekawy każdy coś mógł trafić .
Każdy coś pomógł i każdy miał swój wkład
Jednym słowem stajemy się profesjonalistami
Brawo
WSST
Każdy coś pomógł i każdy miał swój wkład
Jednym słowem stajemy się profesjonalistami
Brawo
WSST
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
Podobało się, podobało a jakże! Również moim zdaniem to były najlepsze zawody z tych w których brałem udział.
W przygotowanie imprezy tej i poprzednich każdy coś od siebie dał i tak być musi, ale widząc stosy sprzętu w ich samochodach i poświęcony czas tym dwóm Panom z mojej strony osobne thx!WuDe pisze:zaplecze techniczne dzięki Tomkowi zapewnione,tor zaprojektowany przez Jacka był sprawiedliwy i ciekawy
Tak Tak następne świetne zawody za nami.
Podziękowania dla wszystkich za wspaniałą zabawę.
Tomkowi i Jackowi BW podziękowania za rewelacyjne biuro zawodów,i projekt toru. Auta mieli faktycznie troszku naładowane.
AAAAAAno i placek rewelka dzięki.
Podziękowania dla wszystkich za wspaniałą zabawę.
Tomkowi i Jackowi BW podziękowania za rewelacyjne biuro zawodów,i projekt toru. Auta mieli faktycznie troszku naładowane.
AAAAAAno i placek rewelka dzięki.
OGŁOSZENIE!!! Zamienię dobrą prace w dynamicznie rozwijającym się kraju na zasiłek w krajach starej uni.
LGM-2-?????
LGM-2-?????
Muszę się pod tymi słowy podpisać obiema rękoma. Dzięki i do następnego!esmar pisze:Podobało się, podobało a jakże! Również moim zdaniem to były najlepsze zawody z tych w których brałem udział.W przygotowanie imprezy tej i poprzednich każdy coś od siebie dał i tak być musi, ale widząc stosy sprzętu w ich samochodach i poświęcony czas tym dwóm Panom z mojej strony osobne thx!WuDe pisze:zaplecze techniczne dzięki Tomkowi zapewnione,tor zaprojektowany przez Jacka był sprawiedliwy i ciekawy