WHFTO
Proponuję zmienić nazwę Megabusa na MISTRZOBUSA!
Na prawdę świetne zwycięstwo i z tego co widzę to Polska zgarnęła wszystko co było do zdobycia!
Chwalcie się, jak tam było, jakie warunki, jakie figurki?
Jeszcze raz WIELKIE GRATULACJE!!!
Na prawdę świetne zwycięstwo i z tego co widzę to Polska zgarnęła wszystko co było do zdobycia!
Chwalcie się, jak tam było, jakie warunki, jakie figurki?
Jeszcze raz WIELKIE GRATULACJE!!!
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Właśnie dotarłem do Poznania. Istne szaleństwo :). W sobotę było gorąco to mało powiedziane, żar z nieba się lał strumieniami. Szczególnie na torze alfa gdzie było więcej terenu otwartego i gorsze warunki zaopatrzenia w wodę. Na bravo było trochę lepiej. Temperatura zrobiła swoje i było trochę dyskwalifikacji za limit. Po zmierzeniu na czeskim chrono miałem 16,27J a normalnie mam 15,9J. Co do figurek no to kto chciał poćwiczyć strzelenie do celów pod koniec limitów to miał okazję. Z tego co rozróżniłem to była jedna 40 na bravo i jedna na alfa. 15 na 20 - 23 m to norma i to w ilościach wręcz hurtowych. No i mazgierki w najróżniejszych rozmiarach, łącznie z 15. Dlatego to co zrobił Jacek i Geniu to naprawdę wielki podkreślam WIELKI szacun. A losowanie też nam sprzyjało ale to niech reszta popisze trochę :).
Za dużo zabawek, za mało miejsca ale radocha jest :)
Senkju,senkju...
Photochem - myślałem że zobaczymy się na miejscu,żałuj że nie byłeś.
Ja już dostałem stresik jak zobaczyłem na liście ,że w grupie idę z Richardem Woods'em.Ale miałem satysfakcję,bo zanim zrezygnował i zszedł z toru miałem przewagę nad nim 2pkt. A na drugi dzień
był jeszcze większy z innego powodu...
Photochem - myślałem że zobaczymy się na miejscu,żałuj że nie byłeś.
Ja już dostałem stresik jak zobaczyłem na liście ,że w grupie idę z Richardem Woods'em.Ale miałem satysfakcję,bo zanim zrezygnował i zszedł z toru miałem przewagę nad nim 2pkt. A na drugi dzień
był jeszcze większy z innego powodu...
Steyr + vortex viper