Kolizja terminu zawodów czerwcowych.
Kolizja terminu zawodów czerwcowych.
Mam informację od Marcina, że w terminie czerwcowych zawodów jest jakaś większa impreza na forcie. Powinniśmy poszukać innej miejscówki.
-
Kolizja
Jestem po rozmowie z Panem Marcinem, i mam zgodę na zrobienie zawodów poza fortem to znaczy: przed bramą wjazdową po prawej stronie
>ale muśzę mieć deklarację przynajmniej 8osób do planowania toru a zakładanie toru wyłącznie w niedzielę rano
>Proszę się wpisywać osoby chętne na sobotę do planowania toru plus koszenie plus wycinka aby przygotować tor na niedziele
>ale muśzę mieć deklarację przynajmniej 8osób do planowania toru a zakładanie toru wyłącznie w niedzielę rano
>Proszę się wpisywać osoby chętne na sobotę do planowania toru plus koszenie plus wycinka aby przygotować tor na niedziele
Przybliżę nieco temat tym, którzy być może nie wiedzą. Wolimy ustawiać tor w sobotę bo na spokojnie można lepiej przemyśleć ustawienie figurek i popełnić mniej potencjalnych błędów. Na niedzielę pozostaje wtedy pociągnięcie sznurków organizacja biura i reszta.
Tym razem, w czerwcu, w sobotę przed zawodami, będzie trzeba wykarczować korytarze na liniach strzałów a dopiero w niedzielę ustawiać tor od początku.
Dlatego pełna mobilizacja jest niezbędna.
Ze swojej strony deklaruję mój udział.
Tym razem, w czerwcu, w sobotę przed zawodami, będzie trzeba wykarczować korytarze na liniach strzałów a dopiero w niedzielę ustawiać tor od początku.
Dlatego pełna mobilizacja jest niezbędna.
Ze swojej strony deklaruję mój udział.
Ostatnio zmieniony 2018-05-14, 13:39 przez bartezz, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam \ Bartek
AA S400F + MTC Viper Connect;
Walther LG300 + WFA SS 3-15x42 FFP
WSST Strzelec
AA S400F + MTC Viper Connect;
Walther LG300 + WFA SS 3-15x42 FFP
WSST Strzelec
-