Najbliższy weekend
-
- Marcin Lamcha
Cześć wszystkim.
Gdzie w Poznaniu można się zebrać i bezpłatnie postrzelać z wiatrówki? Najlepiej w towarzystwie innych amatorów strzelania :)
Czas mam zwykle w niedziele, czasami w soboty, rzadziej na tygodniu. Mieszkam w ścisłym centrum Poznania, najlepiej, jakby nie trzeba się było ruszać jakoś daleko.
Gdzie w Poznaniu można się zebrać i bezpłatnie postrzelać z wiatrówki? Najlepiej w towarzystwie innych amatorów strzelania :)
Czas mam zwykle w niedziele, czasami w soboty, rzadziej na tygodniu. Mieszkam w ścisłym centrum Poznania, najlepiej, jakby nie trzeba się było ruszać jakoś daleko.
HFT
-
Na imię mam Ziemowit, wiek w okolicach "czterdziestki" ;)Marylka i Heniu pisze:Ziemo napisz nam coś więcej o sobie , jaką masz wiatrówkę?
Mam w sumie 3 wiatrówki, ale do dwóch pierwszych o chyba lepiej się nie przyznawać:
jest to pistolet na CO2, niskobudżetowy C11 od Crossmanna oraz turecki Airmaster 90 TG. Te dwie pukawki mam od kilku lat, strzelanie oczywiście czysto rekreacyjne.
Od bardzo bardzo niedawna mam tuningowanego AA TX200 i chciałbym przejść na "wyższy level", a pewnie łatwiej będzie to robić w towarzystwie.