Zmiana terminu "Operacji Cytadela"?
Jak najbardziej popieram wypowiedź Patryka, nie ma takiej opcji, żeby zgrać wszelkie terminy naszej ligi z innymi grupami ale z terminami Ligi PFTA , Mistrzostwami Świata FT i HFT powinniśmy się postarać. Sami dobrze wiecie jak fajnie jest pojechać do Beaverów czy DSSR-ów i postrzelać w innym terenie z innymi ludźmi z innym wiatrem i całkiem innymi figurkami.
Ja na szczęście jestem już uzależniony od zawodów i pojechanie na jedne w miesiącu uważam za całkowicie niezrozumiałą karę. Dlatego może warto dać szansę naszym członkom żeby pojechali na inne zawody a innym grupom, żeby przyjechały do nas.
Od siebie obiecuję, że jak dojdzie do zmiany terminu , to przywiozę piękną, tłuściutką kiełbaskę z niedźwiedzia nawet jakbym musiał odganiać psy z parkingu przez pół nocy.
To takie małe przekupstwo
Ja na szczęście jestem już uzależniony od zawodów i pojechanie na jedne w miesiącu uważam za całkowicie niezrozumiałą karę. Dlatego może warto dać szansę naszym członkom żeby pojechali na inne zawody a innym grupom, żeby przyjechały do nas.
Od siebie obiecuję, że jak dojdzie do zmiany terminu , to przywiozę piękną, tłuściutką kiełbaskę z niedźwiedzia nawet jakbym musiał odganiać psy z parkingu przez pół nocy.
To takie małe przekupstwo
11.03.2018 jest Operacja StalingradJosef pisze:Może przypomnę, że 18.03 2018 r. są planowane zawody "Operacja Stalingrad" organizowane przez grupę łódzką.
http://forum-bron.pl/viewtopic.php?f=159&t=164903