Przygotowania do zakończenia Ligi Zimowej - 18.03.2018
Nazwa by była „Operacja Cytadela”
Miejscówka Fort Knox
Stalingrad też był w ZSRR a nie pod Łodzią
Jak się komuś skojarzy z bitwą pod Kurskiem to w sumie czemu nie. Grunt żeby „chwytało”
Miejscówka Fort Knox
Stalingrad też był w ZSRR a nie pod Łodzią
Jak się komuś skojarzy z bitwą pod Kurskiem to w sumie czemu nie. Grunt żeby „chwytało”
Pozdrawiam \ Bartek
AA S400F + MTC Viper Connect;
Walther LG300 + WFA SS 3-15x42 FFP
WSST Strzelec
AA S400F + MTC Viper Connect;
Walther LG300 + WFA SS 3-15x42 FFP
WSST Strzelec
Ponieważ nie chcę "wychodzić przed szereg" pytanie do wszystkich:
Jak sądzicie, jest sens już teraz wrzucić "zajawki" marcowych zawodów na zaprzyjaźnione grupy? Mam na myśli zapowiedź nowej miejscówki + zdjęcia (rewelacyjne) Photochema? Potencjalnie może nam to nakręcić frekwencję bo ludzie już teraz mogli by zarezerwować sobie czas w tym terminie.
Jak sądzicie?
Jak sądzicie, jest sens już teraz wrzucić "zajawki" marcowych zawodów na zaprzyjaźnione grupy? Mam na myśli zapowiedź nowej miejscówki + zdjęcia (rewelacyjne) Photochema? Potencjalnie może nam to nakręcić frekwencję bo ludzie już teraz mogli by zarezerwować sobie czas w tym terminie.
Jak sądzicie?
Steyr HP & TX HC
Operacja Cytadela” - Fort Knox, następne zawody jakaś inna akcja z dopiskiem Fort Knox...Fort Knox to może być nazwa miejscówki. Ważne żeby zainteresować innych. Ale może zostać też i sama Operacja Cytadela
Ogłaszać już teraz, koniecznie ze zdjęciami.
Tak na marginesie, jak mówi mój szwagier ,,bez pół litra tego nie rozgryziesz"
Ogłaszać już teraz, koniecznie ze zdjęciami.
Tak na marginesie, jak mówi mój szwagier ,,bez pół litra tego nie rozgryziesz"
zawsze środkiem krzyża :)
Macieju.Sz wkradła się kolizja w terminach. Mazgier podał datę 18 marca 2018.
W tym samym dniu są zawody 18.03.2018 | Zabrze (Kąpielisko Leśne) - Hunter Team LOK.
Czyli zakończenie Pucharu zimowego. Jeśli chcemy liczyć na dużą frekwencję należałoby zmienić termin. Jakieś propozycje dat? Macieju. Sz mógłbyś sprawdzić jak wygląda z dostępnością terenu w innych terminach?
W tym samym dniu są zawody 18.03.2018 | Zabrze (Kąpielisko Leśne) - Hunter Team LOK.
Czyli zakończenie Pucharu zimowego. Jeśli chcemy liczyć na dużą frekwencję należałoby zmienić termin. Jakieś propozycje dat? Macieju. Sz mógłbyś sprawdzić jak wygląda z dostępnością terenu w innych terminach?
-
Moje zdanie :
każdy ma swój termin z grup zaprzyjaznionych i sa to ich zakonczenia pucharów czy jak ich tam zawał , i nikt z nich nie wyraza chęci przełozenia terminu
Pytanie dlaczego my mamy przekładać i dostosowywac się do innych czy my nie mamy własnego zdania !!!
termin 18 jest zakonczeniem naszej zimowej ligi i kazdy inny termin będzie już kolizja dla innych bo kaledarz jest ustalony
kto będzie chciał przyjedzie a tak nikogo nie zmusimy do wzięcia udziału
Natomiast sami przetestujemy teren i będziemy bogatsi w wiedzę co mozna poprawic i zorganizować tam PKZ czy latem wcześniej termin zabukowac
Dlaczego nie mamy miec poczucia zorganizowania własnej imprezy , a na reklamę zawsze mamy czas i po spraedzeniu osobistym terenu bez niespodzianek
Tyle moje wsłasne spostrzeżenia.
każdy ma swój termin z grup zaprzyjaznionych i sa to ich zakonczenia pucharów czy jak ich tam zawał , i nikt z nich nie wyraza chęci przełozenia terminu
Pytanie dlaczego my mamy przekładać i dostosowywac się do innych czy my nie mamy własnego zdania !!!
termin 18 jest zakonczeniem naszej zimowej ligi i kazdy inny termin będzie już kolizja dla innych bo kaledarz jest ustalony
kto będzie chciał przyjedzie a tak nikogo nie zmusimy do wzięcia udziału
Natomiast sami przetestujemy teren i będziemy bogatsi w wiedzę co mozna poprawic i zorganizować tam PKZ czy latem wcześniej termin zabukowac
Dlaczego nie mamy miec poczucia zorganizowania własnej imprezy , a na reklamę zawsze mamy czas i po spraedzeniu osobistym terenu bez niespodzianek
Tyle moje wsłasne spostrzeżenia.
Marylka dobrze prawi. Sami przetestujemy, bo w takim układzie raczej nikt nie przyjedzie. Trudno. Na większe zawody przyjdzie czas...
Tak na marginesie to jakoś nie idzie dogadywanie się z ,,zaprzyjaźnionymi" grupami. Szkoda
Tak na marginesie to jakoś nie idzie dogadywanie się z ,,zaprzyjaźnionymi" grupami. Szkoda
Ostatnio zmieniony 2018-01-15, 09:12 przez slawol75, łącznie zmieniany 1 raz.
zawsze środkiem krzyża :)
Jeśli się nie mylę, to nasze terminy były ustalone w październiku? Nie wiem jak wyglądała kwestia dogadywania tego z innymi grupami ale, najwyraźniej coś poszło nie tak. Jak dla mnie, możemy zrobić lokalne, kameralne zawody w marcu w ramach "testowania" nowego terenu. Możemy też zaryzykować i spróbować w lutym, mając wszakże na uwadze, że może "przyjść zima". Grupo - decyduj.
Steyr HP & TX HC
Dla mnie można przesunąć marcowe zawody koledzy z innych nie muszą sie uginać tak samo jak my ale nie o to chyba chodzi żeby pokazywac kto jest wiekszy twardziel.Robimy to dla siebie i innych chcemy pokazać nowe miejsce wiec w tym wypadku można sie ugiąć i frekfencja bedzie wieksza.
Dogadywanie sie faktycznie kuleje ale przypominam ze sami zatwierdziliśmy te terminy inne grupy także
Dogadywanie sie faktycznie kuleje ale przypominam ze sami zatwierdziliśmy te terminy inne grupy także
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
-