nie , walterek jeszcze leżał w samochodzie. Jak tylko go zobaczyłem, to już się nie ruszałem żeby go nie spłoszyć. Ale nie mógłbym być myśliwym, te jego wielkie czarne oczy...
hugo pisze:nie , walterek jeszcze leżał w samochodzie. Jak tylko go zobaczyłem, to już się nie ruszałem żeby go nie spłoszyć. Ale nie mógłbym być myśliwym, te jego wielkie czarne oczy...
Hugo nie w oczy w komore
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
38 stopni gorąca. Pogoda mnie pokonała. Ledwo doszedłem do końca toru. Marzyłem by trafić w figurkę, a co dopiero w HZ. Takie temperatury to nie dla mnie.
Patrykd pisze:38 stopni gorąca. Pogoda mnie pokonała. Ledwo doszedłem do końca toru. Marzyłem by trafić w figurkę, a co dopiero w HZ. Takie temperatury to nie dla mnie.
trzeba było z nami na czrnucha śmigać. 25 stopni przyjemny wiaterek i zimne piwko podawane przez panie w toples
Gdzie strzelamy w tę niedzielę? Fort czy Naramowice?
(przy okazji - wyjeżdżając w ostatnią niedzielę w kierunku wiaduktu "przyuważyłem" po drodze jakieś dziewczę opalające się w chaszczach... że topless to pewne na 100% co do reszty to nie wiem bo nie chcąć płoszyć nie zatrzymałem się by sprawdzić )
mazgier pisze:(przy okazji - wyjeżdżając w ostatnią niedzielę w kierunku wiaduktu "przyuważyłem" po drodze jakieś dziewczę opalające się w chaszczach... że topless to pewne na 100% co do reszty to nie wiem bo nie chcąć płoszyć nie zatrzymałem się by sprawdzić )
masz racje Marcin ja jechałem pierwszy i spłoszona pani nie wiedziała co zrobić i powiem ze była golusieńka jak ja pan bóg stworzył oj było na co popatrzeć