CP
-
https://www.tvn24.pl/krakow,50/zabil-zo ... 77311.html
No broń nie ma ostatnio dobrej prasy, ciekawe czy jest to związane z procedowaniem nowej UoBiA?
Do tego od rana jak pierwsza i najważniejszą wiadomość w Polsce niektóre rozgłośnie podają strzelanie w Las Vegas.
No broń nie ma ostatnio dobrej prasy, ciekawe czy jest to związane z procedowaniem nowej UoBiA?
Do tego od rana jak pierwsza i najważniejszą wiadomość w Polsce niektóre rozgłośnie podają strzelanie w Las Vegas.
Postrzelał bym z czegoś, np. z 88.
Okropna tragedia w tym Vegas. Wg. najnowszych doniesień zabitych jest 59 osób i ponad 500 rannych.
Media niestety nie pamiętają, że zabija człowiek, a nie sama broń. Po zamachu w Oklahoma City jakoś nikt nie mówił, że trzeba zakazać używania nawozów...
Media niestety nie pamiętają, że zabija człowiek, a nie sama broń. Po zamachu w Oklahoma City jakoś nikt nie mówił, że trzeba zakazać używania nawozów...
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Chodzi o to, że do np. Nigerii mamy troszkę bliżej, ale tam o ludobójstwie nikt jakoś specjalnie nie trąbi. Chodzi mi o operację Python Dance II, słyszał ktoś? Ale jak już broń , to USA masakra i porównywanie 10x większego kraju do Polski. Porównywanie zmian w UoBiA, do powszechnego dostępu do broni jak w USA.photochem pisze:A jako co mają podawać??? Zginęło ponad 50 ludzi, ponad 200 zostało rannych...mahonxx pisze: ....
Postrzelał bym z czegoś, np. z 88.
-