Najbliższy weekend
Witam! Panowie jestem nowy w temacie strzelectwa, przede mną zakup pierwszego sprzętu. Zostałem tutaj skierowany z innych tematów w celu umówienia się na przetestowanie sprzętów i pogadanie w realu o tym co mogę kupić :)
Będę wdzięczny jeśli będzie opcja w najbliższym czasie się spotkać i jakby któryś z obecnych tutaj speców wprowadził mnie trochę w temat :) z góry dziękuję i pozdrawiam
Będę wdzięczny jeśli będzie opcja w najbliższym czasie się spotkać i jakby któryś z obecnych tutaj speców wprowadził mnie trochę w temat :) z góry dziękuję i pozdrawiam
Panowie co do spotkania w weekend to ja myślę że bez problemu dostosuję się na każdą godzinę (u mnie piątek tez wchodzi w grę), jeśli będzie możliwość postrzelać z kilku sprzętów to naprawdę będzie to nieoceniona pomoc w wyborze pierwszej pukawki :)
Mam tylko jedno pytanie, na weekend przyjeżdża do mnie "na wakacje" bratanek, ma 9lat. Czy mogę go też zabrać na fort?
Mam tylko jedno pytanie, na weekend przyjeżdża do mnie "na wakacje" bratanek, ma 9lat. Czy mogę go też zabrać na fort?
na zawodach i młodsi się trafiająPawel pisze:Panowie co do spotkania w weekend to ja myślę że bez problemu dostosuję się na każdą godzinę (u mnie piątek tez wchodzi w grę), jeśli będzie możliwość postrzelać z kilku sprzętów to naprawdę będzie to nieoceniona pomoc w wyborze pierwszej pukawki :)
HW97k (Dębowy) + Leupold EFR || AA TX200 MK3 +mDOT || Gamo PR45
Witam!
Jutro około godziny 11 chciałbym pojawić się na forcie żeby trochę potestować Walthera, wcześniej umówiłem się z Megabosem w hali żeby też go potestować w zamkniętym "środowisku".
Jeśli ktoś z doświadczonych kolegów będzie też na forcie w tym Czasie to tymbardziej nie mogę się doczekać :) zabiorę ze sobą tez swoją kobietę i kolegę, który po opowieściach tez juz się wkręcił i chce poznać temat (jeśli jest taka możliwość żeby ich zabrać?)
Jutro około godziny 11 chciałbym pojawić się na forcie żeby trochę potestować Walthera, wcześniej umówiłem się z Megabosem w hali żeby też go potestować w zamkniętym "środowisku".
Jeśli ktoś z doświadczonych kolegów będzie też na forcie w tym Czasie to tymbardziej nie mogę się doczekać :) zabiorę ze sobą tez swoją kobietę i kolegę, który po opowieściach tez juz się wkręcił i chce poznać temat (jeśli jest taka możliwość żeby ich zabrać?)
- Lord Rzeźnik