Dyskusja do zawodów - MISTRZOSTWA WIELKOPOLSKI 19-20.08.2017
Ja wymyśliłem tą figurkę.Faktycznie lizak musi pokonać dłuższą drogę za oś obrotu,ale siła potrzebna do położenia tej figurki jest dużo mniejsza niż siła do położenia figurek z Jaworzna ze sprężynkami.pawelw pisze: Nie wiem kto to wymyślił ale 'gratuluję'.
Dodatkowo żeby tą siłę zmniejszyć, do lizaka za osią obrotu , przymocowałem przeciwwagę.Figurka była pomalowana,a po zawodach kilzona po całym obwodzie obszczelana.
Błędy w trafieniach były i w poziomie i w pionie.
Cieszy mnie że Patryk zrobił ten test...
Steyr + vortex viper
Tomku, nie poczuj się dotknięty za te zawody bez karabinka. Wszyscy wiedzą, że celujesz przez obiektyw a nie lunetę bo nie masz czasu.pilot68 pisze: Photochem-super fotki jak zwykle,zwłaszcza te z "HFT-plus".W sumie jak przyjedziesz na kolejne zawody bez karabinka , to jakoś przejdzie ,ale żeby Ci się przypadkiem nie zdarzyło przyjechać bez aparatu
A propos, może jakiś majster zrobił by Ci monaż na aparat do karabinka?
Pozdrawiam \ Bartek
AA S400F + MTC Viper Connect;
Walther LG300 + WFA SS 3-15x42 FFP
WSST Strzelec
AA S400F + MTC Viper Connect;
Walther LG300 + WFA SS 3-15x42 FFP
WSST Strzelec
Aż łezka w oku się kręci oglądając zdjęcia. Szkoda, że nie mogłem z Wami tam być. Może następnym razem.
Gratulacje dla zwycięzców.
Gratulacje dla zwycięzców.
www.strzelectwo.szczecin.pl
Wszyscy wiedzą, że są rzeczy niemożliwe do zrobienia, aż znajdzie się taki, co o tym nie wie i je czyni.
Wszyscy wiedzą, że są rzeczy niemożliwe do zrobienia, aż znajdzie się taki, co o tym nie wie i je czyni.
bartezz pisze:Tomku, nie poczuj się dotknięty za te zawody bez karabinka. Wszyscy wiedzą, że celujesz przez obiektyw a nie lunetę bo nie masz czasu.pilot68 pisze: Photochem-super fotki jak zwykle,zwłaszcza te z "HFT-plus".W sumie jak przyjedziesz na kolejne zawody bez karabinka , to jakoś przejdzie ,ale żeby Ci się przypadkiem nie zdarzyło przyjechać bez aparatu
A propos, może jakiś majster zrobił by Ci monaż na aparat do karabinka?
Zupełnie nie czuję się dotknięty... Sam najlepiej wiem z czego jak strzelam ))
HW97k (Dębowy) + Leupold EFR || AA TX200 MK3 +mDOT || Gamo PR45
A o prawa autorskie projektu nikt autora nie pytałPatrykd pisze:Dla tych co zastanawiają się czy przyjechać do nas już w sobotę to serdecznie zapraszamy. Na prawdę WARTO! Rozegramy w sobotę 3 konkurencje. Long Range, Benchrest oraz nHFT. Dla tych co chcą się dobrze przygotować dodam, że konkurencja Long Range zostanie rozegrana na dystansie 75m, a Benchrest na dystansie 50m. Oczywiście nHFT na dystansie od 7,5 do 41 m. Myślę, że to fajne konkurencje by przetestować nasze wiatrówki na maksymalnych dystansach. Nie spróbujesz ? To się nie dowiesz ! Zapraszamy!
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek