Dyskusja do zawodów - MISTRZOSTWA WIELKOPOLSKI 19-20.08.2017
Dla zainteresowanych WYNIKI :
Wyniki - Mistrzostwa Wlkp 2017r.
Wyniki - Long Range i Benchrest.
Jak widać cel na wieży okazał się prawie najtrudniejszą figurką zawodów. Tylko 30 % trafień za 2 punkty. Ale przebił go nietoperz na stojaku z 23% trafień i figurka obok z 16%, również na stojaku!
Podziękowania dla wszystkich Gości za przybycie i mile spędzony czas, a dla udzielających się za pomoc w przygotowaniach i zwijaniu toru!
Wyniki - Mistrzostwa Wlkp 2017r.
Wyniki - Long Range i Benchrest.
Jak widać cel na wieży okazał się prawie najtrudniejszą figurką zawodów. Tylko 30 % trafień za 2 punkty. Ale przebił go nietoperz na stojaku z 23% trafień i figurka obok z 16%, również na stojaku!
Podziękowania dla wszystkich Gości za przybycie i mile spędzony czas, a dla udzielających się za pomoc w przygotowaniach i zwijaniu toru!
Ostatnio zmieniony 2017-08-21, 18:30 przez Patrykd, łącznie zmieniany 2 razy.
Sprawdzamy z Papaj'em co się mogło stać z Twoją tarczą.wola75 pisze:Mnie nie ujeto w Benchrescie a chciałbym wiedzieć ile miałem punktów.
W pewnym momencie dużo osób wchodziło nam "na głowę". Musimy uwzględnić poprawki organizacyjne na przyszłość.
Pozdrawiam \ Bartek
AA S400F + MTC Viper Connect;
Walther LG300 + WFA SS 3-15x42 FFP
WSST Strzelec
AA S400F + MTC Viper Connect;
Walther LG300 + WFA SS 3-15x42 FFP
WSST Strzelec
Podziękowania dla wszystkich uczestników za mile spędzony czas , zwłaszcza dla Gości że Nas zaszczycili swoją obecnością.
Photochem-super fotki jak zwykle,zwłaszcza te z "HFT-plus".W sumie jak przyjedziesz na kolejne zawody bez karabinka , to jakoś przejdzie ,ale żeby Ci się przypadkiem nie zdarzyło przyjechać bez aparatu
Photochem-super fotki jak zwykle,zwłaszcza te z "HFT-plus".W sumie jak przyjedziesz na kolejne zawody bez karabinka , to jakoś przejdzie ,ale żeby Ci się przypadkiem nie zdarzyło przyjechać bez aparatu
Steyr + vortex viper
Tak - tam była ta fatalnie skonstruowana 'piętnastka' przymocowana do podkładów. Mnie i trójce innych strzelców śrut przeleciał przez figurkę, uderzając w lizak a jej nie kładąc. Kiedy podeszliśmy sprawdzić co się dzieje to okazało się, że lizak musi pokonać bardzo długą drogę żeby pociągnąć blat figurki. Nie wiem kto to wymyślił ale 'gratuluję'.
Głupota rządzonych daje władzę rządzącym !
Po twoim proteście Pawle poszedłem z karabinkiem i strzelałem do tej figurki 10 razy pod rząd i ani razu nie zachowała się niewłaściwie. (Wolne padanie czy coś podobnego nie miało miejsca). Po zawodach przy składaniu toru ponownie oglądaliśmy figurkę. Była ona nowo odmalowana, a równiutko dookoła killzony centymetr farby był obstrzelany. Co udowadnia, że co najmniej kilkadziesiąt osób nie trafiło w killzonę.